Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Motorola Surfboard kabelmodem Gebruikershandleiding
De gebruiksaanwijzing van uw Motorola Surfboard kabelmodem kan het verschil tussen weten hoe te lokaliseren en diagnosticeren van problemen met uw verbinding of staren boos in een doolhof van knipperende lampjes betekenen . De gebruikershandleiding bevat informatie over het correct instellen van uw kabelmodem , het begrijpen van de controlelampjes en het opsporen van problemen voordat u uw Internet Service Provider noemen . Het aansluiten van uw modem

Uw Motorola Surfboard kabelmodem moet worden aangesloten op uw huis de coax-kabel verbinding . Sluit de coaxkabel van uw kabel stopcontact in de " Input" -aansluiting op uw kabel -modem . Als uw modem draadloos is , zal het automatisch verbinding met alle computers en draadloze apparaten in uw huis via het draadloze signaal van de modem . Bekabelde internetverbindingen vereisen dat u een Ethernet-kabel gebruiken om uw kabelmodem aansluiten op elke ondersteunde computers en apparaten .
Inzicht in het voorpaneel

Het voorpaneel van uw modem is uw sleutel tot het begrijpen van de status van uw kabelmodem . Het frontpaneel features " Power", " Send ',' Ontvangen , " " Online " en " Link" lichten , die elk toont informatie over uw modem . De "Power " -knop zal een stevige groene licht geven tijdens normaal bedrijf en zal uitschakelen wanneer er een probleem met de stroomvoorziening . De " Verzenden" en " Receive " lichten zullen een stevige groene of blauwe kleur doorgeven wanneer gegevens worden normaal verzonden via de modem en zal knipperen wanneer de modem scant naar een upstream -of downstream -verbinding . Een stevige groene " Online " lampje geeft aan dat u verbonden bent met uw Internet Service Provider , terwijl geen licht geeft aan dat het internet in je huis ondervindt problemen . Een gele " link " -lampje geeft aan dat er een computer is aangesloten op uw modem met een Ethernet-verbinding , terwijl een blauw lampje geeft aan dat een snelle Ethernet-verbinding wordt gebruikt door de modem .
< Br > TCP /IP

het Transmission control Protocol /Internet Protocol biedt de fundamentele basis voor de oprichting van een lokaal netwerk en een verbinding met het internet . Het TCP /IP kan worden geconfigureerd in het " Control Panel" van uw Windows-computer . Open het ' Network and Sharing Center "van het control panel en het " Netwerkverbindingen beheren " optie dubbelklikken . Rechtermuisknop op de netwerkverbinding weergegeven en selecteer "Eigenschappen ", selecteer vervolgens Internet Protocol versie 4 en open het menu TCP /IP eigenschappen . Selecteer ' Automatisch een IP -adres " en " Automatisch een DNS -server adres "van het TCP /IP-eigenschappen menu en klik op" Ok "om uw TCP /IP-instellingen .
Problemen slaan < br >

Veel technische problemen
met uw kabelmodem kan worden verholpen door uw modem en de computers en apparaten aangesloten . Aan de macht cyclus uw modem , haal de stekker uit het stopcontact gedurende 10 tot 15 seconden en sluit deze opnieuw aan op de voeding . Herstart al uw aangesloten computers en apparaten terwijl uw modem is macht fietsen . Problemen met de " Verzenden" en " Receive " functies kunnen het gevolg zijn van een slecht signaal wordt verzonden naar uw kabelmodem te zijn . Draai de coaxiale kabel verbinding met uw modem en contact opnemen met uw internet service provider als de problemen aanhouden .

Previous: Next:
  modems
·Hoe kan ik Hook Up een Wireles…
·Hoe maak je een HP laptop verb…
·Hoe het opzetten van een inter…
·Hoe maak je een Wireless Modem…
·Waarom werkt mijn Mac herkent …
·Hoe Hook Up een Motorola Wirel…
·Hoe controleert de Quality of …
·Hoe kan ik een firewall in een…
·Hoe maak je een PCI modemkaart…
  Related Articles
Hoe maak je verbinding een kabelmodem op…
Hoe maak je een draadloze router install…
Wireless Cable Modem Informatie 
Hoe Hook Up een NetGear Wireless Router …
Hoe maak je verbinding een kabelmodem me…
Hoe maak je een draadloze router met een…
Hoe Hook Up Cable op een draadloze route…
Hoe te Connect Wireless Cable Router 
Hoe maak je een Sky Wireless Router met …
  Netwerken Articles
·Zeven manieren om kinderen te beschermen…
·Hoe een Computer Forensisch zaak oplosse…
·Het verschil tussen VGA en SVGA Kabel 
·Hoe te activeren Geschiedenis Verwijdere…
·Wat is een Gateway in Computer Networkin…
·Definieer Public Data Network 
·Het doel van een draadloze router en een…
·How to Set Up een Belkin Wireless Modem 
·Hoe kan ik een laptop Disconnect From a …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com