Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Mijn Modem Onverwacht wijzerplaten
Problemen met een modem die wijzerplaten out willekeurig is lastig te wijten aan het gebrek aan documentatie beschikbaar als inbelverbindingen populariteit verliest ten gunste van breedband internetverbindingen . Echter , er zijn een aantal stappen voor probleemoplossing die u kunt nemen om te bepalen waarom uw inbelverbinding inbellen op zich. Fax Programma

Fax programma
profiteren van telefoonaansluiting van de computer via de modem om faxen te verzenden zonder een aparte regel . De meeste van deze programma's bieden de mogelijkheid om te proberen om de fax opnieuw te verzenden als de dial - up verbinding wordt onderbroken en stopt de transmissie , volgens John Fried voor de " Philadelphia Inquirer . " Wanneer de computer opnieuw wordt opgestart , de fax -programma zal automatisch verbinding met de transmissie opnieuw te proberen . Het programma moet hebben een optie waarmee u vrijgeven van de automatische re - pogingen die ervoor zorgen dat uw modem in te bellen .
Virussen Trojan

Een aantal Trojan virussen veroorzaken een computer te willekeurig kiezen via de modem . Dit stelt hen in staat om verbinding te maken met internet wanneer u niet bij de computer en zich te verspreiden . Microsoft stelt dat de Trojan.Win32.Bymer virus is de meest voorkomende oorzaak , maar veel andere dialers en trojans ook leiden tot deze symptomen . Moderne anti - virus software zal deze programma's detecteren en verwijderen . Loskoppelen van de modem totdat het virus wordt verwijderd zal het stoppen van de verspreiding van computers waarmee je genetwerkt zijn .
Internet Explorer

Internet Explorer heeft een instelling die maakt het mogelijk om automatisch te bellen via een modem , zelfs wanneer u niet wilt toegang tot het internet . De " HKEY_LOCAL_MACHINE \\ Software \\ Microsoft \\ OLE \\ EnableRemoteConnect " waarde in het register zal leiden tot onverwachte modem kiezen wanneer ingeschakeld , volgens Microsoft . U moet handmatig het register te bewerken om de waarde op " uitgeschakeld " veranderen om het probleem te beëindigen . Dit geldt alleen voor Windows-besturingssystemen voor Windows XP , zoals Windows 95 .
Autodial

Computers
Windows XP worden geleverd met de Autodial functie ingeschakeld . Dit kan de computer willekeurig bellen via de modem wanneer zij bepaalt de internetverbinding is niet open . Uitschakelen van het vereist het invoeren van het bedieningspaneel en het kiezen van het menu " Netwerk-en Internet-verbindingen " . Open je " Network Connections " en kies de " Dial - Up Preferences " menu te schakelen Automatisch kiezen , adviseert Microsoft . Programma's die automatisch uitbellen naar updates kan ook dit probleem op zowel Windows -en Mac OS-computers veroorzaken . Controleer wat loopt via de Task Manager als er willekeurige nummers .

Previous: Next:
  modems
·Hoe een SB5120 modem resetten 
·Hoe maak je verbinding een XBo…
·Hoe maak je een GPRS- modem in…
·Hoe de modem vervangen voor ee…
·Hoe te herstellen Mijn Modem M…
·Hoe maak je een USB-modem driv…
·Hoe maak je een Null Modem dat…
·Direct Modem DSL Speed ​​Vs . …
·Hoe maak je een draadloze comp…
  Related Articles
Hoe maak je een modem en een draadloze r…
Hoe maak je verbinding een kabelmodem op…
Hoe maak je een draadloze router van Bel…
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Hoe vindt mijn draadloze router instelli…
Wireless Cable Modem Informatie 
Hoe maak je een draadloze computer modem…
Hoe te testen mijn router Signal at Home…
Stap-voor- stap instructies voor het ins…
  Netwerken Articles
·Hoe te gebruiken Microsoft Certificate S…
·Wat is SSL VPN ? 
·Hoe te Zet een draadloze adapter voor ee…
·Hoe een AWS sleutelpaar Ophalen 
·Definitie van een Secure Website 
·Hoe maak je een Ethernet -switch install…
·Hoe kan ik mijn e-mails te beantwoorden …
·Hoe Network Devices Locate 
·Wat betekent Gateway Timeout Mean 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com