Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe uw Computers Netwerk
Het is niet verwonderlijk dat thuisnetwerken is hot : Bijna 70 procent van de Amerikaanse huishoudens met een breedbandaansluiting hebben meer dan een computer . Als u wilt dat al uw computers op een internetverbinding te delen , zal deze informatie u helpen de juiste keuzes . Wat je nodig hebt
Routers
adapters Netwerk
Print server
ethernetkabels
Toon Meer Aanwijzingen
Leer het jargon
1

A router relais gegevens tussen uw breedband internetverbinding en uw individuele computers . kopen van 2

Een netwerk adapter is geschikt voor elke computer . Het stuurt de gegevens van de computer naar de router .
3

Een Internet Protocol ( IP ) -adres is een unieke identificatie van uw computer op het internet . Als u een thuisnetwerk hebt , al uw computers een IP -adres .
4

Een printserver is een speciale netwerkadapter die wordt gebruikt om een printer aan te sluiten op een netwerk . Met een printserver , kunnen meerdere computers een printer te delen .
Kies een soort netwerk

Network 5 computers draadloos via radiogolven met behulp van een speciaal type router heet een toegangspunt . Een access point kan dienen de meeste middelgrote woningen . De handelsnaam voor deze technologie is Wi - Fi of 802.11b , of zijn sneller neef , 802.11g . Wi- Fi- producten moeten met elkaar verenigbaar zijn, ongeacht het merk . Draadloze netwerken werken voor mensen die verhuizen van kamer naar kamer met hun laptops , of ze wilt gebruiken in cafe's , luchthavens en andere plaatsen met draadloze service .
6

Gebruik voor uw elektrische bedrading op de router aansluiten aan elke computer met een powerline-netwerk . De handelsnaam voor deze technologie is HomePlug . HomePlug netwerken zijn veiliger dan Wi - Fi-netwerken en geen speciale bekabeling nodig. Echter, het is de nieuwste technologie en heeft de neiging de duurste te zijn .
7

Haak met de meest veilige thuisnetwerk , een bekabeld netwerk , ook wel Ethernet , 10 - Base - T of 100 - Base - T . Als uw breedbandverbinding , router en alle computers zijn in een kamer , het is de beste keuze . Maar vanwege de speciale bekabeling , het is ook het minst flexibel als uw behoeften veranderen .
Koop de apparatuur
8

Krijg een router . Als je gaat draadloos , is deze router een toegangspunt of basisstation genoemd .
9

Krijg een netwerkadapter voor elke computer . De eenvoudigste degenen stekker in universal serial bus van de computer ( USB ) -poort . Als u gebruik maakt van een bekabeld netwerk , de computer heeft waarschijnlijk al een Ethernet-netwerkkaart ( NIC ) in het.

Aankoop extra lange Ethernet-kabels 10 ( ook wel Categorie 5 of Cat5 kabels ) als je gebruik maakt van een bekabeld netwerk .
11

Koop een printerserver als u wilt een printer op uw netwerk zetten . Zorg ervoor dat de aansluitingen op uw printserver en printer match .
Zet het op

Start 12 lezen en experimenteren . Veel producten hebben een verrassend goede handleidingen en online ondersteuning , en veel websites zijn verpakt met een goed advies , zoals HomeNetHelp.com , PracticallyNetworked.com en compnetworking.about.com . Veel fabrikanten bieden online advies . Goede technische ondersteuning kan een groot verschil maken in uw installatie te maken , vooral als je niet bijzonder patiënt of computer savvy .
13

Als je zetten in een bekabeld netwerk , lopen kabels naar uw stereo-installatie of home theater . Veel nieuwe home entertainment componenten, waaronder digitale videorecorders en game -systemen zijn internet-enabled .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe te verwijderen van een LAN…
·Heeft u behoefte aan een DNS n…
·Hoe Network Met Cross Over Kab…
·Computer Network Basics 
·Hoe je Inloggen naar RoadRunne…
·Hoe te IPX configureren 
·Hoe Network Met behulp van een…
·Hoe te testen voor MCSE 
·Wat is een extranet ? 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Home Computer Network be…
·Hoe te testen hoe snel mijn Dial - up Is…
·DIY : Remote Start 
·Hoe maak je een zelfgemaakte Netwerk Kab…
·Voors en tegens van Web Hosting voor geg…
·De voordelen van een wachtrij in Data St…
·Hoe maak je een kabelmodem Reset Terug n…
·Hoe te verbinden van een Mac naar een pc…
·Hoe maak je een snellere verbinding met …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com