Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe ben je populair in School
Het beste soort populariteit is wanneer mensen bewonder je om wie je van nature bent . De manier om dit soort van bewondering te bereiken is om je beste beentje voor te zetten ten alle tijden . Op school , studenten zo veel zorgen over wat anderen over hen denken in plaats van wat ze denken over zichzelf . Een gezond niveau van zelfvertrouwen zichtbaar worden en positieve energie aan te trekken van anderen . Instructies
1

Kijk goed . Eerste indrukken zijn belangrijk . Zelfs als je bent mooi , interessant , creatief , en pret op de binnenkant , zal niemand krijgt de tijd nemen om je persoonlijkheid te weten, tenzij ze eerst voelen aangetrokken tot uw imago . Worden goed verzorgd met goede persoonlijke hygiëne en op zijn minst een fundamenteel gevoel van stijl zijn de minimale vereisten voor het kijken goed . Kopen van 2

Wees zelfverzekerd . Als je niet van jezelf , niemand anders zal ofwel . Teneinde populair te zijn dat je moet geloven in jezelf en vertrouwen . Als je merkt dat je een lage of omlaag gevoel over jezelf , denk aan een paar kwaliteiten die je waarde over jezelf. Misschien heb je een slimme gevoel voor humor , zijn muzikaal talent , of zijn goed in een sport . Herinner jezelf van deze kwaliteiten en loop lang en met trots .
3

Wees vriendelijk . Een oud gezegde gaat als volgt : "Om een vriend te hebben , moet je een vriend zijn ' , en dat is helemaal waar . De meeste mensen willen vrienden te hebben en aardig gevonden worden , maar om dat te doen , moet je een inspanning om vriendelijk naar vreemden . Zelfs als je ze niet kent of zijn nieuwe , kan de meest basale beleefdheden zoals het onthouden van een naam of met een glimlach een zeer lange weg te gaan .
4

Doe mee . Zoek activiteiten die interessant zijn voor u en meedoen . Als u van nature atletisch of genieten van het buitenleven , gaan voor een sportieve team elk seizoen . Als je muzikaal bent , toetreden tot de band of krijgen mensen samen voor een jamsessie . Het vinden van een kleinere groep mensen die dezelfde interesses delen kan het gemakkelijker maken om vrienden die je waarderen voor uw unieke kwaliteiten te vinden .
5

Veel plezier . Iedereen wil zijn rond iemand die lijkt te hebben van plezier. Aantrekken van andere fun -loving mensen door als een zelf . De beste manier om dit te doen is om te ontspannen , genieten en de anderen om je heen , en houdt een positieve kijk op het leven .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Lengte van een effectieve Cat …
·Hoe om te zien andere computer…
·Hoe maak je een CIFS ( SMB ) N…
·Hoe te verbinden uw laptop te …
·Hoe je een netbook gebruiken a…
·Hoe maak je een Client Server …
·Hoe het opzetten van een tweed…
·Hoe wordt wiskunde gebruikt in…
·Hoe gegevens overbrengen op ee…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te Turn Off andere computers op uw n…
·Hoe maak je een draadloos signaal versle…
·Hoe Vergelijk de Laagste Normale prijs v…
·Veiligheidseffecten van de Emerging Digi…
·Wat doet een RJ - 45 Ethernet-poort verb…
·Installatie stuurprogramma voor de Motor…
·Charter Communications Voice Mail instru…
·Hoe kan ik het internet op een computer …
·Hoe te verbinden twee computers via CAT5…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com