Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe een Computer Network System Build
Een netwerk maakt het mogelijk meerdere computers om bestanden en mappen te sturen naar elkaar , delen een internetverbinding en print van dezelfde printer . Hoewel het opzetten van een netwerk dat wordt gebruikt om een uitdagende taak zijn , moderne besturingssystemen doen de meeste van de software configuratie automatisch , dus installatie is eenvoudig , zelfs voor een beginnende user.You zal moeten elke computer aansluiten op een router . Dit werkt als een schakelstation , regisseren signalen van en naar de juiste systemen . Hoewel een hub of switch plaats van een router kan worden gebruikt , wordt een router aanbevolen vanwege de stabiliteit en geavanceerde functies . Wat je nodig hebt
RouterEthernet kabelsNetwerkcamera'sPrint kaarten
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zoek de router op een centrale locatie en steek de stekker in een muur . Als het een schakelaar , zet hem aan . Om een high - speed internetverbinding , zoals DSL of kabel te delen , sluit u de modem Ethernet- kabel in de internet -poort aan de achterzijde van de router . Dit zal normaal worden geëtiketteerd " internet", " WAN " of " www . " Kopen van 2

Sluit een Ethernet- kabel aan op de netwerk -aansluiting aan de achterkant van elke computer . Leid de kabels langs een pad dat is uit de weg en zal niet mensen kunnen struikelen . Het andere uiteinde van de Ethernet kabels in een van de genummerde poorten aan de achterzijde van de router . Zoals elke computer is aangesloten , moet een nieuw licht op de voorzijde van de router in te schakelen.

Vermogen 3 op alle computers , en run netwerkconfiguratie programma 's van het besturingssysteem . In Windows XP , bijvoorbeeld , dit is de "Network Setup Wizard " onder het "Control Panel ". In Windows Vista , klikt u op " Netwerk en Internet " onder het " Configuratiescherm", gevolgd door " Network Sharing Center " en vervolgens " Setup een verbinding of netwerk . " Macintosh-systemen zal normaliter het netwerk configureren door zichzelf .

Walk 4 door de stappen in de installatiewizard . Het zal u vragen een paar vragen over het netwerk, zoals wat voor type internetverbinding wordt gebruikt . Tenslotte zal je gevraagd worden of je wilt bestands-en printerdeling inschakelen . Als je nee zegt , zal alleen de internetverbinding worden gedeeld tussen de computers . Als u ja zegt , dan zijn alle van de netwerkprinters en gedeelde documenten mappen zal beschikbaar zijn voor elke computer om toegang te krijgen .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe naar een andere computer b…
·Hoe krijg ik mijn laptop op mi…
·Waarom is Windows Vista Plotse…
·Hoe kan ik een gebruiker blokk…
·Hoe links voor een hogere snel…
·Hoe maak je een Network & Hard…
·Hoe maak je een Domain Control…
·De beste Doorvoermethode tusse…
·Hoe je het MAC-adres van een s…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te hosten mijn eigen website 
·Hoe maak ik een computer ontvangt een dr…
·Wat is het verschil tussen Ethernet & Te…
·De beste manier om mijn TV Over My Compu…
·Hoe te gebruiken VNC Viewer 
·Kunt u gebruik maken van een tv -verster…
·Hoe te verbinden van een laptop met een …
·Methoden om Cyber ​​Crime 
·Het wijzigen van de DNS -nummer op een R…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com