Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Waarom is Windows Vista Plotseling Niet Zien Windows XP-computers in mijn netwerk?
Het configureren van een netwerk aan computers in uw huis kunt u bestanden en bronnen tussen de pc's in uw huis te delen , maar het voegt ook een andere laag van complicatie bij het vaststellen van up van een computer thuis . Windows Vista en Windows XP gebruiken automatische netwerkconfiguratie tools die werken meestal goed , maar de talloze systemen die betrokken zijn bij een thuisnetwerk bieden veel kansen voor problemen opduiken . Veranderingen recente

Wanneer er iets stopt plotseling de meest waarschijnlijke verdachte is een recente wijziging in de netwerkomgeving . Denk na over wijzigingen die zijn aangebracht in uw netwerk tussen de laatste keer dat uw Vista- computer in staat was om de XP-computer zien . U kunt nieuwe software hebt geïnstalleerd of gedownload van een Windows-update of opnieuw geconfigureerd items op het netwerk . Kijk voor veranderingen en je zult waarschijnlijk vinden de oorzaak van het probleem . U kunt terugdraaien wat software veranderingen door gebruik te maken van de functie Systeemherstel van Windows . Uit de Vista-computer op "Start" en typ "System Restore " in het zoekvak en druk op ' Enter '. Kies de dichtstbijzijnde herstelpunt en terugdraaien van de computer om te zien of het iets verandert . Gebruik Systeemherstel op de XP-computer door te klikken op " Start", " Help" en dan "System Restore . "
Connections

Controleer de aansluitingen op alle computers . Ga naar de Windows XP- machine en controleer of het kan krijgen op het internet via uw thuisnetwerk . Als de computer XP is losgekoppeld van het netwerk , op zoek naar een fysieke verbinding die is gekomen ongedaan gemaakt of kijk op de draadloze netwerkinstellingen om te zien of ze overeenkomen met uw draadloze router . Als u onlangs veranderd de gebruikersnaam of het wachtwoord van de router uw XP- machine kan worden offline . Windows Vista maakt gebruik van een automatisch beveiligingsinstelling dat elke netwerkverbinding categoriseert en past beveiligingsinstellingen . Op de Vista- computer op "Start " en vervolgens met de rechtermuisknop op " Netwerk " en selecteer "Eigenschappen . " Als uw thuisnetwerk is aangeduid als "Public " dan bestands-en printerdeling wordt uitgeschakeld . Klik op de "Customize " link aan de rechterkant van de naam van uw netwerk en kies " Prive " als het netwerk , klikt u op " Next " en vervolgens " Dicht . " Enable sharing en netwerk discovery in het gedeelte onder de naam van het netwerk . Stel " Network Discovery , " " File Sharing " en " printerdeling " op "Aan " als ze niet reeds . Mogelijk moet u uw computer opnieuw opstarten om de instelling te activeren .
Firewall

Met behulp van een firewall-software in aanvulling op de ingebouwde firewall in Windows Vista en XP kan voorkomen dat de computers niet in staat om elkaar te zien via een netwerk . Test je firewall door het uitschakelen of verwijderen van software van derden en vervolgens te controleren of uw Vista- computer de computer XP kan zien . Als het werkt , zonder de firewall draait, contact op met de fabrikant van uw firewall- software om de instellingen voor uw thuisnetwerk configuratie vinden .
Drivers

Windows XP -computers kan niet over het netwerk drivers nodig zijn om ontdekt te worden in een netwerk situatie . Microsoft heeft een driver update ( zie "Bronnen" ) voor Windows XP toevoegen van de Link - Layer Topology Discovery mogelijkheid om oudere netwerk drivers . Zonder LLTD geïnstalleerd een Windows XP- computer zal niet verschijnen op een Windows Vista -netwerk kaart . Als u onlangs bijgewerkt of veranderd de Windows-software op uw XP- machine de LLTD bestuurder moet mogelijk worden bijgewerkt om het terug te krijgen op het netwerk .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe maak je een Home Wireless …
·Netwerk Kabels Explained 
·Hoe vindt u het netwerkadres v…
·Hoe je netto fouten te reparer…
·Hoe maak je een Home Group ver…
·Hoe je DSL configureren via ee…
·Hoe maak je een vijfde Compute…
·Wat is UPnP 
·Hoe het opzetten van een proxy…
  Related Articles
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
Hoe vindt mijn draadloze router instelli…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
Waarom heb je nodig een router op een la…
Waarom wordt mijn router Lose My Laptop …
Is er een manier om gebruik Wireless Rou…
  Netwerken Articles
·Waarom doet de telefoon Ring Cut Off My …
·Windows Routing & Remote Access 
·Hoe te Tangelo Fruit Pie Zorg 
·Kunt u Fax Van DSL ? 
·Hoe zet ik een draadloze router Into a G…
·Hoe het opzetten van de SSL - VPN 200 VP…
·Hoe maak je een reeks poorten op VLAN Co…
·Hoe je naar de Network Setup Wizard 
·Wat doet een Wireless N -kaart Laat u te…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com