Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe maak je een Crosswire kabel gebruiken zonder router
Het is het meest gebruikelijk om twee computers verbinden via een Ethernet-hub of een switch , maar als deze apparaten zijn niet handig , kunnen computers direct met elkaar verbonden met behulp van een Ethernet- crossover -kabel , zoals beschreven in dit artikel . Wat je nodig hebt
Ethernet crossover cableTwo computers
Toon Meer Aanwijzingen
zenden naar ontvangen
1

Begrijp de principle.Everyone begrijpt telefoons . U spreekt in de microfoon en luisteren via de oortelefoon . Telefoons zijn fysiek opgebouwd ( " hard wired " ) te verwachten dat de stem te komen door alleen op het mondstuk en alleen doorgeven via de oortelefoon . Unshielded Twisted Pair ( UTP ) Ethernet heeft een soortgelijke overeenkomst . Enkele acht draden in de kabel zijn voor verzending en sommige zijn voor ontvangst . De truc is om ervoor te zorgen van uw machine " send" zal worden verbonden met het andere systeem van " ontvangen". Kopen van 2

Begrijp UTP ethernet wiringThis is alleen gecompliceerd, omdat UTP ethernet herkent twee typen apparaten op het netwerk . Zeker een machine " sturen" is verbonden met de andere machine " ontvangen" systemen wordt naar netwerkverkeer worden andere verbindingen dan systemen die alleen verwachten dat het verkeer toekomen . Hubs en switches zijn intern bedraad om te ontvangen wat er verzonden vanaf computers en routers .
3

Identificeer een straight -through cable.Because computers en routers verzenden en ontvangen op verschillende pinnen dan de hubs en switches , de kabels gespannen tussen een computer en een hub kan en moet worden , ' straight -through . " De draad op positie 1 van de connector op de computer is nog steeds in positie 1 aan de andere kant , te klikken op hun plaats op de hub of switch . Het is gemakkelijk om de meer gangbare rechte kabel spotten . Houd beide uiteinden van de kabel voor u , met de connector contacten naar u , controleren om te zien dat de gekleurde draden in dezelfde volgorde ( van links naar rechts ) op beide stekkers . Als ze zijn , die kabel is een rechte kabel .
4

Identificeer de crossover cable.Because computers en routers zijn zowel bedrade verbinding te hubs , een straight - through-kabel zal niet werken wanneer de doel is de router rechtstreeks op een computer , of wanneer een router direct met een andere router . In deze omstandigheden is een cross-over kabel gebruikt om een router direct aansluiten op een computer - of om direct te verbinden twee computers . Met crossover-kabels , de draad wordt gebruikt voor " stuur " kruist letterlijk over van positie 1 op de stekker aan de ene kant naar Positie 3 op de stekker aan de andere kant van de kabel . Het kan moeilijk zijn om al de draad kleuren en striping in een UTP stekker te zien , maar het is een goede gok dat als beide partijen niet dezelfde draad hebben in positie 1 van de kabel is een crossover -kabel .
5

Beëindig de process.Using een crossover-kabel kan niet eenvoudiger . Steek de uiteinden direct in de twee machines . Dit kan de computer worden naar de computer of router aan router of router naar de computer . De crossover-kabel is alles wat je nodig hebt om twee Ethernet-apparaten verbinden zonder een hub of switch ertussen .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·De maximale lengte van een CAT…
·Hoe te verbinden van een lapto…
·Hoe maak je een virtuele XP- c…
·Maximale kabellengte van een S…
·Windows XP Client Services voo…
·Hoe maak je een netwerk op Win…
·Hoe kan ik XP Network Services…
·Bestanden overzetten van pc na…
·Hoe maak Cable Connectors 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Soorten Protocollen voor het OSI model 
·Hoe maak je een Zoom Mini Externe USB ge…
·Hoe de Patch Toepassen op Network Magic 
·Hoe werkt een firewall Affect Speed ​​? 
·Toegang tot een webserver van het intern…
·De eisen voor PCI Compliance 
·Hoe maak je een Google-spreadsheet sorte…
·Hoe u het IP-adres van een Managed Switc…
·De stap-voor- stap handleiding voor VoIP…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com