Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Redenen voor een pc om verbinding met een LAN-verbinding
De lokale netwerken die computers met elkaar verbinden bestaan ​​vaak uit meerdere , onderling afhankelijke schakels in een keten , die zich uitstrekt van de ene computer naar de andere en het meenemen van al die kostbare gegevens . Indien een van deze segmenten een storing krijgt , kon snijden computer van de rest van het netwerk . Waarom gebeurt dit , en wat kun je eraan doen ? Kabel Unplugged

Het eenvoudigste antwoord , degene die Windows XP zal voorstellen standaard , is dat de netwerkkabel is gekomen losgekoppeld . Controleer in de achterkant van uw computer voor een kabel die een doorzichtig plastic uiteinde dat zoiets als een dikke telefoonkabel eruit ziet heeft . Zorg ervoor dat het stopcontact zit strak , dan start na de kabel langs . Zelfs als de kabel goed is aangesloten op de achterkant van uw computer , kan het zijn gekomen elders losgekoppeld , zoals van een stopcontact of de achterkant van een huis Internet router .
Kabel doorgesneden of beschadigd < br >

om de kabel wordt losgekoppeld Gerelateerd is dat het is gesneden of beschadigd . Tijdens het volgen van dat los van de achterkant van de computer , heb je gevonden dat de plastic isolatie rond de kabel is gesneden in ? Zo ja , de koperdraden binnenin kan zijn beschadigd . Heeft uw netwerkkabel stekker in een stopcontact ? Als dat zo is , kunnen de draden in de muur zijn beschadigd in de bouw of verbouwing . Helaas wordt een speciale elektronica testkit nodig om te bepalen of draden in de muur zijn beschadigd , en het is waarschijnlijk het beste behandeld door een professional .
Dead Network Hardware

De kern van een lokaal netwerk is een apparaat genaamd een hub , switch of router . Uw netwerk kan een of meer van elk soort apparaat , zoals elk uniek voert taken. Als een van deze items dood is gegaan , hetzij door hardware storing of stroomuitval , het zou goed snijden je af van de rest van het netwerk . Het gebeurt ook dat na een stroomstoring knippert of surge, een deel van de poorten op een van deze apparaten zou kunnen stoppen met werken , terwijl anderen blijven wonen . De stekker uit het apparaat en weer aan te sluiten is een veel voorkomende problemen oplossen stap in het begin van de cyclus

Let
: . Als het lokale netwerk in kwestie is in een grote werkplaats , het resetten van een van deze apparaten kon afsnijden anderen in de kantoor die in staat zijn om verbinding te maken . Je moet alleen proberen om deze apparaten te resetten onder leiding van een IT- technicus , als men niet beschikbaar is om het probleem ter plaatse oplossen .
Server neer

In bepaalde netwerkomgevingen , vooral grote bedrijven , de taak van het toewijzen van individuele numerieke adressen aan elke computer in het netwerk valt op een soort server . Deze kunnen krachtige , full - size computers die ook instaan ​​voor het delen van bestanden en andere netwerk- taken op kantoor , of ze kunnen een kleine chip in een huis Internet router . Hoe dan ook , zou de server niet toekennen van die numerieke adressen , die op hun beurt kunnen de andere netwerk-hardware goed te laten route gegevens naar uw computer . Herstarten van de hardware in kwestie kan dit op te lossen , maar tenzij het een huis Internet router , moet het waarschijnlijk alleen door een professioneel behandeld .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe naar Mount een Windows ged…
·Star Network Topologie Hub & S…
·Hoe je Terminal Server licenti…
·Segmentatie van een netwerk 
·Hoe maak je een Cat 5 fitting …
·Hoe te NIC Bestel Verander 
·Hoe gebruik mijn PC Internet o…
·Hoe te verbinden Windows XP me…
·Hoe maak je een netwerk verwij…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Hoe te detecteren of iemand Monitoring M…
·Hoe te verbinden een Macbook Pro met het…
·De voordelen van een PC op een Domain Co…
·Hoe Set Up Internet-verbinding delen met…
·Hoe maak je een nieuwe computer verbindi…
·Hoe maak je een Ethernet -poort configur…
·Effectieve Communicatie Definitie en voo…
·Afdrukken via IPP in Vista 
·Hoe te wijzigen Node types met Regedit n…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com