Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe je Terminal Server licenties overdragen aan een andere server voor Citrix
Citrix en Microsoft Terminal Server werken samen om de middelen in een Citrix-server farm toewijzen . De terminal server is een essentieel onderdeel in de netwerkinfrastructuur , want het verbindt gebruikers om de benodigde middelen gehost door de servers in de farm . Vanwege het belang ervan , systeembeheerders werken hard om lange onderbrekingen in de dienstverlening te voorkomen en ervoor kiezen om de server overdragen aan andere servers voor het deactiveren van de originele hardware . Wat je nodig hebt
Terminal Services CAL overeenkomst
Toon Meer Aanwijzingen
Nieuwe Server Activation

Klik 1 " Start . " Type " licmgr.exe " in het zoekvak aan de lancering van " Terminal Services License Manager . " Kopen van 2

Klik op " Alle servers " om de nieuwe server te onthullen . Met de rechtermuisknop op de server en kies " Server activeren " in het pop - out menu . Klik op " Next " in het venster " Server activeren " .
3

Klik op het drop-down menu onder " Connection -methode " en selecteer " Telefoon . " Klik op " Next . " Vul uw land of regio en klik op "Volgende " om het telefoonnummer op te halen met Microsoft Clearinghouse en het "Product ID . " Schrijf deze nummers noteren voor toekomstig gebruik . Laat het venster " License Server Activation " te openen en te verplaatsen naar de ontmanteling van de oude server .
Decommission de Oude Server

Klik 4 "Start . " Type " licmgr.exe " in het zoekvak aan de lancering van " Terminal Services License Manager . "
5

Klik op " Alle Servers " en met de rechtermuisknop op de oude server naam . Klik op 'Eigenschappen'. Klik op het tabblad "Connection -methode " en verander de "Connection -methode " om " Telefoon . " Klik op "OK . "
6

de rechtermuisknop op de oude server naam . Kies " Geavanceerd " in het pop - out menu en klik op ' Uitschakelen Server . " Klik op " Next . " Noteer het telefoonnummer van Microsoft Clearinghouse voor uw omgeving en de ' Licentie ID " van de server . Sparen voor toekomstig gebruik en laat het venster " License Server deactiveren " geopend .
Bel de Clearinghouse
7

Bel het Clearinghouse telefoonnummer. Bieden de ' Licentie -ID " en laat de vertegenwoordiger weten dat u ontmanteling een server en migreren van de licenties naar een nieuwe server . De vertegenwoordiger zal een " Bevestigingscode " bieden als een ontvangst van de transactie en uitgifte nieuwe " licentiecode Pack ID's " voor de nieuwe server . Schrijf deze nummers noteren voor toekomstig gebruik .
8

Terwijl op hetzelfde gesprek , bieden de vertegenwoordiger van het "Product ID " van de nieuwe server . De vertegenwoordiger zal een " Unique ID " voor de nieuwe server te creëren . Noteer dit nummer voor toekomstig gebruik .

Toets 9 in de " Unique ID " die door de Clearinghouse in het venster " License Server Activering " op de nieuwe server . Klik op " Next " en de gevraagde op de " Bedrijfsinformatie " pagina's informatie . Als het klaar is , klik op "Volgende . "
10

Klik op "Start Install License Wizard nu " op de " het voltooien Server activeren Wizard" pagina . Klik op " Next . " Klik op het drop - down menu naast " License Program " en kies uw licentie programma . Klik op " Next . " Toets het gevraagde op de " License Program " pagina en klik op "Volgende . "
11

Vouw de drop -down menu's op het "Product Version en Licentietype " en kies de licentie versies die passen uw serveromgeving . Klik op " Next" om de licenties te installeren . Eenmaal voltooid , de "Voltooiing van de Wizard Licenties installeren " wordt weergegeven. Klik op " Finish ".
12

Ga terug naar de oude server en de sleutel in de " Bevestigingscode " die door de Clearinghouse vertegenwoordiger in het venster " License Server Activering " . Klik op " Next " om de server uit te schakelen . Wanneer de "Voltooiing van het deactiveren wizard Server " wordt weergegeven , klikt u op ' Voltooien '.
Stel de Nieuwe Server als de standaard License Server
13

Klik op "Start " en selecteer " Alle programma's . " Plaats de cursor op " Citrix , " dan "Beheer Consoles , " en klik op " Access Management Console . "
14

Selecteer de server farm vermeld op het linkerpaneel van het venster " Access Management Console " dat zal de nieuwe server als standaard licentie server gebruiken .
15

Klik op " Actie " gelegen aan de linkerkant van het venster en klik op " Wijzigen boerderij eigenschappen , " dan " Wijzigen licentieserver eigenschappen . " Voer de naam van de nieuwe licentieserver . Klik op "Apply " om de veranderingen door te voeren . Sluit uit het scherm .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe Set Up Your Linksys WRT54G…
·Hoe Network Met behulp van een…
·De voordelen van Client Server…
·Hoe maak je een Token Ring- ne…
·Hoe de Microsoft Loopback Adap…
·Wat is het AOC -bestand? 
·Hoe maak je een schijf met Win…
·Hoe kan ik een Geanimeerde E -…
·Hoe maak je een S - Video- Cor…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Vista Internet Server wi…
·Hoe te activeren Messenger Service 
·Wi- Fi Monitoring Software 
·802.x Normen voor het opgeven van draadl…
·Het automatisch laden IPv6 in AirTunes 
·Tips voor Rekening Online Enquêtes 
·Hoe Set Up Reverse DNS 
·Hoe maak je een Proxy Port Zoek 
·Hoe te Schakel Telnet in Windows Server 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com