Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
De voordelen van een Star Wired Ring
Een computer netwerk ( lokaal netwerk of een uitgestrekt netwerk ) is een combinatie van computers , kabels en andere randapparatuur ten behoeve van data en /of resource sharing . De fysieke indeling van het netwerk wordt aangeduid als de topologie . Er zijn verschillende soorten topologien , elk met verschillende voordelen en nadelen . De meest gebruikte topologieën onder de bus , ster , ring en ster - bedraad ringtopologieën . Een ster bedraad ring topologie of een hub topologie , is een combinatie van de ster en ring topologieën , zoals hun voordelen . Het combineert het fysieke ontwerp van de ster topologie ( waarbij elke perifere netwerk, zoals een computer , is verbonden met een gemeenschappelijke hub ) en gebruikt de ring topologie methode voor gegevensoverdracht ( data verzonden over de gehele netwerk in een cirkel , die door elke computer vóór het bereiken van de beoogde bestemming ) . Eenvoudige installatie , onderhoud en problemen oplossen

Het is gemakkelijk om extra werkplekken en randapparatuur in een ster - bedraad ringtopologie voegen . Aangezien alle knooppunten afzonderlijk zijn verbonden met de centrale naaf en belemmeren de werking van elkaar , toevoegen of verwijderen van een inrichting uit een node geen invloed op de werking van het netwerk . Een defect knooppunt of apparaat is eenvoudig los te koppelen en te verwijderen uit het netwerk zonder dat de ring .
Flexibele Kabel Ondersteuning

Een ster - bedraad ring netwerk is in staat de ondersteuning een breder scala van verbindingskabels dan andere topologieën . Het ondersteunt glasvezelbekabeling , shielded twisted pair ( STP ) kabels en afgeschermde twisted pair ( UTP ) . Het type kabel wordt gebruikt is afhankelijk van de grootte van het netwerk en veiligheidseisen .
Greater Fault Tolerance & Reliability

De ster -wired ringtopologie biedt meer data storing tolerantie dan de ster-topologie . Uitzending data wordt ontvangen , geïnterpreteerd en doorgestuurd door de centrale hub . Elk toegangspunt op het netwerk zich niet gedraagt ​​als een forwarding knooppunt ( of een repeater ) , het maken van data overdracht mogelijk is met minder transmissiefouten . Nadat gegevens zijn ontvangen en geïnterpreteerd door de naaf wordt doorgezonden naar de volgende opeenvolgende knooppunt op het netwerk, dat dan verder de data overdracht . Als een knooppunt op het netwerk is defect , losgekoppeld of een fout in de bekabeling , de hub omzeilt automatisch dat bepaalde poort en stuurt de gegevens naar het volgende knooppunt . Dit verhoogt de betrouwbaarheid van het netwerk , zorgen voor data -overdracht wordt niet beïnvloed op enigerlei wijze door het netwerk gebreken.

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Wat is het verschil tussen een…
·Hoe te Unnetwork Computers 
·Hoe maak je een GPO Screensave…
·Hoe Domein Controllers Sync 
·Hoe het opzetten van een draad…
·Hoe te Glasvezelkabel Run 
·Hoe maak je een Cisco VLAN bev…
·Hoe maak je een router resette…
·Hoe maak je een tweede compute…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Wi-Fi USB Connector Gebr…
·Hoe maak je een Locatie Van een IP-adres…
·Eenvoudige manieren om verbinding van ee…
·Hoe u uw Ethernet -kabel Vervang 
·Handmatig Plaats een Ventrilo Overlay 
·Wat nodig is om Set Up een Wi - Fi Conne…
·Wat is het verschil tussen Transmission …
·Hoe gegevens op mijn PC Van een Serieel …
·Hoe u het IP-adres van een Skype Call Tr…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com