Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Wat is een Web Client Server ?
De meeste thuisnetwerken en kleinere netwerken zijn opgezet als peer- to-peer -verbindingen , waardoor computers toegang hebben tot elkaars bestanden . Voor grotere netwerken , een specifieke computer --- bekend als een server --- slaat het grootste deel van de bestanden en maakt het grootste deel van de taken die de andere computers --- of " cliënten " --- reeds aangevraagd. Een webserver voltooit soortgelijke rechten op een veel grotere schaal , die vaak de hele wereld toegang tot remote clients . Netwerken Client - Server

In netwerkomgevingen met meer dan 10 computers , volgens TechSoup.com , een peer-to - peer- systeem heeft de neiging te vertragen alle betrokken computers . In dit geval zal een dedicated server prestaties te verbeteren door snel de behandeling van de taken die de klanten om vragen . Servers zijn in principe gecentraliseerd computers die verhoogde snelheid , gegevensback-up en beveiliging te bieden .
Server Software /Hardware

Elke computer kan worden gebruikt als een server , zegt TechSoup.com , maar apparatuur speciaal ontworpen voor de taak zal veel effectiever zijn . Servers zijn doorgaans RAM-capaciteit verhoogd , de mogelijkheid om meerdere processors , snel in-en uitgang , back - up voedingen en harde schijven , snelle netwerkkaarten en " hot - swappable " schijven die kunnen worden ingeschakeld , terwijl de server draait ondersteunen . Servers worden geleverd met gespecialiseerde Network Operating Systems ( NOS ) en toepassingen die variëren van e-mail en fax programma's om toegang op afstand programma's .
Web Servers

Naast de benodigde hard-en software van een server , moet een webserver computer een permanente Internet -protocol ( IP ) -adres hebben, zodat het kan worden gevestigd en toegankelijk op elk moment . De webserver programma is de software die wordt gebruikt door de webserver computer om te communiceren met klanten . Volgens WebDevelopersNotes.com , " Apache " is de meest populaire webserver programma, omdat het kan worden gebruikt op Linux /Unix , Mac -en Windows-besturingssystemen . Wanneer een client om een website , de webbrowser zoekt het IP-adres en biedt toegang tot het bestand op de webserver . De browser toont dan de website of pagina op de client .
Common Internet Protocols

Er zijn specifieke sets van instructies van een client of browser moet volgen om te communiceren met een server . Zoals WebDevelopersNotes.com verklaart , deze staan ​​bekend als " protocollen. " Bestanden van de ene machine naar de andere dienst van het File Transfer Protocol ( FTP ) . E-mails over het algemeen gebruik Simple Mail Transport Protocol ( SMTP ) . Het gemeenschappelijk protocol voor webpagina's en de bestanden die ze bevatten is hypertext transfer protocol ( HTTP ) . Het World Wide Web brengt deze en andere protocollen bij elkaar , zodat ze kunnen allemaal worden benaderd vanuit een webbrowser .
Client - Server Models Architectuur

Er zijn verschillende manieren waarop de cliënt en web server kan communiceren . Een veel voorkomende client - server architectuur -model is de statische Hypertext Markup Language ( HTML ) -model , waarbij de browser vindt en toont een eenvoudige , onveranderlijke bestand van de server . Bij meer complexe bestanden moeten worden geconverteerd en interactie dynamisch met de browser , worden de Common Gateway Interface ( CGI ) script model of de server - side scripting -model gebruikt .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe te bekijken Andere werkgro…
·Hoe de snelheid van mijn LAN-v…
·Drie voordelen van STP 
·Wat is UPnP 
·Basis kabel trekken Technieken…
·Hoe te Redundantie bouwen voor…
·Hoe kan ik Windows XP Network …
·De definitie van RJ45 
·Hoe maak je een Wireless - G A…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·De beste Linux Wireless Routers 
·Zelfgemaakte Wireless parabolische anten…
·Hoe maak je een FTP- server te beveilige…
·Type Netwerk Kabels 
·Switchvox PBX Rapporten : Wat is het ver…
·Goede Online Games voor 9 -jarigen 
·Hoe je bestanden met behulp van een LAN …
·Hoe je computers die zich op 2 verschill…
·Hoe het opzetten van een Powerline Ether…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com