Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
De beste Linux Wireless Routers
Een draadloze router is een netwerkapparaat dat een router en draadloos toegangspunt in een doos combineert . Wirelessrouteradvisor.com , een website die beoordelingen geeft van de computer experts en is gespecialiseerd in alleen routers , beveelt de Linksys WRT54GL voor Linux machines . Linuxdevices.com gespecialiseerd in reviews op apparaten voor Linux -besturingssystemen , en raadt de Linksys E2100L voor thuisgebruikers . Bestcovery.com gebruikt een combinatie van expert - en gebruikerservaringen te beoordelen apparaten en tarieven van de Linksys WRT54GL als de beste draadloze router algemeen . TestFreaks.com gecombineerd 50 beoordelingen van gebruikers om de Netgear RangeMax WNR3500L Wireless -N router belonen met een van de 10 9.9 score . Linksys E2100L Advanced Wireless - N Router

De E2100L is een van de zogenaamde " E - Series" routers , ontwikkeld door Cisco voor de binnenlandse markt , dat een draadloze bandbreedte tot 300 Mbps ondersteunt . De E2100L draait op Linux firmware en functies 10/100 Ethernet- poorten , een USB-poort , een UPnP AV media server en wordt geleverd met aanpasbare Cisco Connect-software . Dit maakt geavanceerde gebruikers om instellingen te wijzigen , maar bevat ook een automatische functie toe te wijzen aan een eenvoudige installatie te ondersteunen . Met de E2100L , kunt u extra apparaten en computers toe te voegen aan het netwerk , ouderlijke controle instellen en bieden bezoekers met een wachtwoord beveiligde internettoegang op een apart netwerk .
Linksys WRT54GL

Volgens bestcovery.com , de Linksys WRT54GL is populair router met Linux-gebruikers . Bestcovery.com gebruikt een combinatie van expert - en gebruikerservaringen te beoordelen apparaten , en beoordeelden de Linksys WRT54GL als de beste draadloze router algemeen . De WRT54GL is volledig klantgericht en kunt u wijzigingen aan de Linux - gebaseerde firmware te maken . De overdrachtsnelheid en het dekkingsgebied van de WRT54GL is gemiddeld , en deze router wordt niet aanbevolen als u een snelle draadloze snelheden vereisen . De WRT54GL ondersteunt regelmatige firmware-updates , die u zal helpen bij het ​​verkrijgen van de optimale prestaties van de router .
Netgear RangeMax WNR3500L Wireless-N router

De Netgear RangeMax WNR3500L Wireless-N router werd uitgebracht in eind 2009 . Deze router is voorgeladen met Linux firmware en beschikt over een USB 2.0- aansluiting voor externe USB-apparaten , een 480 megahertz processor , 64 megabytes lees alleen geheugen en 8 MB flash-geheugen . De WNR3500L ondersteunt verschillende open source router firmware zoals OpenWRT , DD - WRT en Tomato . U kunt compatibele versies van deze firmware downloaden van community website van Netgear 's ( zie "Bronnen" ) .

Previous: Next:
  routers
·Hoe de MTU op de router 
·Hoe de Belkin Wireless G Route…
·Verizon FIOS Router Aanmelden …
·Netgear DHCP Probleem 
·Hoe maak je een router gebruik…
·Hoe te Route DSL aan mijn lapt…
·Hoe je naar het menu op een Li…
·Hoe te verbinden van een lapto…
·Hoe te updaten IOS TFTP 
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
De aard van de Wireless Security Threats…
De eenvoudige manier om Set Up een Mac A…
  Netwerken Articles
·Hoe te gebruiken Een Dial Up for Two Com…
·Hoe te Printers tussen XP & Vista delen 
·Hoe kan ik een draadloze kaart installer…
·Hoe de HTTP-poort inschakelen in Windows…
·Kan ik Hook Up een Power Booster aan mij…
·Hoe te 10Gb opslaan van bestanden Online…
·Hoe maak je verbinding een Westell 6100 …
·Hoe te Handmatig installeren van SSL op …
·Hoe maak je een SonicWALL SOHO3 Reset 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com