Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Netwerk Verbindingsbrug in Windows
Een lokaal netwerk verbindt computers samen op hetzelfde netwerk met Ethernet-kabels of adapters . Een netwerk bridge maakt gebruik van een gedeelde ( IP ) -adres Internet Protocol tot netwerkcomputers . Computers kunnen sluiten op het hoofdnet brug door het aanpassen van de instellingen van Windows -verbinding . Netwerkbrug aansluitingen voor Windows kunnen pakketten van informatie worden gedeeld tussen de computers in een netwerk . Opties

De twee opties die er zijn voor het vormen van een LAN-verbinding omvatten bridging en routing . Routing gaat met behulp van hardware routers om IP-netwerken met elkaar te verbinden . Netwerk bridging wijst een enkele computer als een brug naar die andere netwerken kunt dan verbinden , ontkennen de noodzaak om extra apparatuur te kopen . Bridging neiging langzamer dan routing te zijn , omdat de overbrugging werkt op een datalink terwijl routering vindt plaats op een netwerklaag . Windows beschikt over een brugverbinding programma dat standaard met de besturingssystemen komt na Windows 2000 .
Proces

Alle hosts zijn verbonden met de havens op een brug met Ethernet -kabels . Een Windows brug fungeert als een schakelaar en zal de gegevens van de ene host naar de andere te sturen . Wezen , kunnen twee computers nu communiceren zonder interferentie met andere computers op het netwerk .
Access

Om twee computers met elkaar te overbruggen op hetzelfde netwerk , moet u het openstellen van de Netwerkverbindingen functie van Microsoft Windows . In de moderne versies van Windows , kan deze functie worden benaderd door te klikken op 'Start' en vervolgens op het Configuratiescherm . Vanuit het Configuratiescherm van Windows , klikt u op het Netwerkcentrum icoon.
In Netwerk

Vanaf het Netwerkcentrum , kunt u klikken op " Voeg een verbinding of netwerk " in de linker werkbalk . Na het invoeren van informatie over een computer netwerk , zal het netwerk worden weergegeven door te klikken op het tabblad " Netwerkverbindingen beheren " in de linker knoppenbalk van het Netwerkcentrum . De netwerkverbinding kan automatisch verschijnen als Windows kan automatisch detecteren van de verbinding . Klik met de rechtermuisknop op het nieuwe netwerkverbinding en selecteer de " Toevoegen aan Bridge " -optie . Uw computer zal nu een brug verbinding met andere computers op het netwerk . Deze opties werken met Windows XP , Windows Vista en Windows 7 .
Beperkingen

U kunt geen verbinding maken met meer dan een netwerk brug op een personal computer . Dit type LAN kan omgaan met een beperkt aantal verbindingen , die gebaseerd is op de grootte van de server die wordt gebruikt voor het overbruggen . Bridge -verbindingen kunnen niet gemaakt worden op computers met Windows 2000 of eerdere versies van het besturingssysteem . Openbare internetverbindingen en particuliere netwerkverbindingen kan niet worden overbrugd . DSL en kabel modems kunnen niet worden gebruikt om te overbruggen met netwerkcomputers .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe te IAS configureren 
·Hoe kan ik bekijken Andere com…
·Hoe Domein Gebruikers verwijde…
·Hoe te Glasvezelkabel Run 
·Hoe te Emergency Broadcast Mes…
·Hoe te Verbindingssnelheden wi…
·Hoe maak je een Ground Outlet …
·Hoe te verbinden twee computer…
·Wat is Cisco VTP ? 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe je draadloze routers Bridge 
Hoe maak je een draadloos netwerk beveil…
Hoe maak je opnieuw configureren van een…
Hoe maak je Secure een Linksys Wireless …
Hoe het opzetten van een Wi - Fi- thuisn…
Hoe het opzetten van een beveiligde draa…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
  Netwerken Articles
·Vier regels voor bescherming van uw comp…
·HIPAA Computer Reglement 
·Netwerk Onderhoud 
·Verbinding maken met het internet via ee…
·Hoe maak je Stuur een bericht naar een a…
·Router Connection Speed ​​Vs . Throughpu…
·Hoe Sites met DNS Block 
·Hoe maak je een NetGear DG834GT Reset 
·Hoe het meeste snelheid te krijgen op ee…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com