Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Speed ​​Tests voor Intranet Netwerken
Een intranet is een netwerk voor een groep mensen of een organisatie die alleen mensen met specifieke machtigingen kunnen toegang . Intranetten toelaten om documenten of informatie alleen delen met de mensen binnen uw groep of organisatie , en het biedt u ook met een aantal van dezelfde functionaliteit als het internet . Als u denkt dat uw systeem is het verplaatsen van een beetje traag , kunt u een aantal standaard snelheid testen op uit te voeren . Bandwidth Test

Bandbreedte
verwijst naar het aantal bits die uw netwerk kan verwerken of overdragen op een gegeven moment in de tijd , en kilobits per seconde ( Kbps ) verwijst naar het aantal 1000 bits kunnen bewegen door uw verbinding . De bandbreedte testen helpt je erachter te komen hoe snel uw intranet en internetverbindingen werkelijk zijn . Dit zal u helpen erachter te komen of uw bandbreedte provider eigenlijk is u te voorzien van de snelheden waarvoor je betaald, en het helpt je ook uitzoeken of er iets anders is interfereren met uw bandbreedte . Bijvoorbeeld, als uw bandbreedte sneller in het verleden was , kunt u zien of er een knelpunt tussen uw lokale computers en servers . U kunt deze bandbreedte testen regelmatig te doen , en het zal u helpen bijhouden van wijzigingen in uw bandbreedte . U kunt tools te downloaden , zoals de Bandwidth Meter Online Speed ​​Test om u te helpen met dit .
LAN Speed ​​Test

Uw Local Area Connection ( LAN ) is hoe je anders computers en apparaten met elkaar communiceren , en soms zijn deze verbindingen kunnen krijgen back- up . Om te bepalen hoe snel je LAN -verbinding daadwerkelijk is , kunt u een snelheidstest , die toont u precies hoe snel je netwerk is het lezen , schrijven en de overdracht van gegevens uit te voeren. Deze test zal je dingen zoals hoe lang het duurde om een pakket van informatie te sturen tonen , de bytes en bits per seconde , en de Megabytes per seconde ( Mbps ) . De LAN- Speed ​​Test 1.1.3 is een gratis hulpprogramma waarmee u deze LAN tests uit te voeren .
Benchmark

Een benchmark test stelt u in staat om tests uit te voeren op uw computer of netwerk en vervolgens de resultaten te vergelijken met andere systemen , waaronder de industrie standaarden . Dit helpt je erachter te komen of uw intranet draait op een optimale snelheden . U kunt deze test vaak lopen en vervolgens met historische benchmark- snelheid testen als uw vergelijking . Een voorbeeld van een benchmark- test is de Netperf test, dat is een gratis tool die u toelaat om snelheid metingen van verschillende netwerken te nemen .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe de Screen Saver uitschakel…
·Hoe kan ik WOW Blok in Linksys…
·Wat is Wireless Extender ? 
·Problemen met de LANDesk Login…
·Hoe maak je een PC Cluster Bou…
·Linksys Networking instructies…
·Hoe een RJ45 kabel Crimp 
·Toegang krijgen tot gedeelde m…
·Hoe je gedeelde mappen creëre…
  Related Articles
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe maak je een draadloze router van Bel…
Hoe kan ik een router kopen voor draadlo…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe je verder Range Krijg voor een WiFi …
Hoe maak je verbinding een kabelmodem me…
Hoe de beveiliging te configureren voor …
  Netwerken Articles
·Netwerk Bridge Vs . a Switch 
·Hoe de Static -adres te configureren op …
·Hoe te Forward poort op de Netgear DG834…
·Hoe te Privacy Mode In een browser in Wi…
·Hoe vindt mijn Subnetmasker adres 
·How Do I Live streamen van mijn computer…
·Hoe maak je Stuur een bericht naar een a…
·Weet Computer verschillende subnets ping…
·Hoe je LAN Speed ​​Test 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com