Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Databekabeling Installatie
Kabels waarmee basisband en datatransmissie tussen een zender en een ontvanger worden aangeduid als datakabels . Category - 6 of Cat - 6 , is een van de meest voorkomende vorm van data kabel voor datatransmissie . Een Cat - 6 -kabel heeft acht kleurgecodeerde innerlijke draden die aan elkaar zijn gedraaid in paren . Een datakabel installatie is eenvoudig als je eenmaal de basis te leren . Wat je nodig hebt
schroevendraaier
RJ - 45 keystone jack
Cat - 6 datakabel
Diagonale tang
Cable nietjes
Afstriptangen
RJ - 45 patchkabels ( 2 )
Toon Meer Aanwijzingen
1

Monteer een RJ - 45 wandcontactdoos op de muur dichtst bij de plek voor de computer en monteer een andere op de muur die het dichtst bij de computer -modem aangesloten op uw breedband provider . kopen van 2

Voer een Cat - 6 -kabel langs de wanden of plafonds van een RJ - 45 aansluiting naar de andere , maar laat ongeveer 6 centimeter van de extra kabel aan elk uiteinde om voor speling voordat het snijden van de kabel met een paar diagonale tang . Sluit de kabel op oppervlakken met kabel- nietjes afstand van elkaar elke voet langs de route . Plaats de kabel minder dan een voet naast hoogspanningslijnen om interferentie te voorkomen .
3

Verwijder 2 centimeter van de buitenste laag aan beide uiteinden van de kabel met draad strippers . Rechtzetten van de getwiste paren van draden . Strip 5/8-inch isolatie van het uiteinde van elke draad aan beide uiteinden van de kabel met de draad strippers . Verwijder de voorplaat van elke aansluiting aan de achterkant van de RJ - 45 keystone jack .
4

Onderzoek de kleurgecodeerde bedrading schema afgedrukt op elke zijde van de RJ - 45 keystone jack bloot . Er zijn twee kleurgecodeerde bedrading schema ( T568A en T568B ) , je hoeft slechts een kiezen . De bedrading schema dat u kiest moet worden gebruikt op de beide uiteinden van de datakabel voor de juiste data -overdracht.
5

Wrik de snap- on deksel boven op de krik tot acht slots die zal plaats bieden bloot elke draad en zit de aansluiting op een stabiele , vlakke ondergrond . Leg de draden boven op de krik parallel aan de lengte met de RJ - 45 opening jack 's afgekeerd van de draden en de Cat - 6 -kabel mantel nauwelijks aanraken van de rand ( achterkant ) van de RJ - 45 aansluiting . Route elk kleurgecodeerde draad om zijn bijpassende sleuf met de kleurcode na de bedrading schema dat u in stap 4 gekozen .

Punch omlaag elk kleurgecodeerde draad 6 helemaal naar de onderkant van zijn kleur - gecodeerde slot met de kabelgereedschap met de RJ - 45 keystone jack geleverd . Snijd de overtollige draad aan elke kant van de aansluiting met de diagonale tang . Vervang de RJ - 45 keystone jack 's deksel en steek de stekker in de sleuf achter het voorpaneel . Monteer de aansluiting op de inbouwdoos .
7

Plug een RJ - 45 patch kabel in het netwerk ( RJ - 45 ) poort op de achterkant van de computer en sluit het andere uiteinde aan op de RJ - 45 aansluiting op de muur naast de computer . Steek een RJ - 45 patch kabel in de RJ - 45 -poort op uw computer modem en sluit het andere uiteinde aan op de RJ - 45 -aansluiting op de muur naast de modem . Schakel uw computer en de computermodem . Surfen op het internet om de databekabeling installatie te testen .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe je links op Cisco -switche…
·Hoe te delen tussen een Werkgr…
·Hoe te controleren of een Doma…
·Hoe je Radio Via WAP Hoor 
·Hoe te snoeren en kabels Mark 
·Hoe maak je een Missing Window…
·Hoe maak je een schijf op Star…
·Hoe maak Dl - 624 Wireless Sec…
·Hoe te bespoedigen Gedeelde ma…
  Related Articles
Netgear WGR614 Installatie Problemen 
Hoe om gegevens van de ene computer naar…
Hoe het verhogen van Data Rate via draad…
Netgear DG834 Installatie 
PHS300 Installatie Firmware 
Wireless Network Installation Routebesch…
Cisco Linksys Wireless Installatie 
Siemens Speedstream 4200 Installatie 
2wire Verizon DSL Installatie 
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een netwerkprinter Met behulp…
·Manieren om Netwerk thuiscomputers 
·Verschil tussen DSL en draadloos interne…
·Hoe te Boost Mijn Wireless WiFi op mijn …
·Hoe kan ik een draadloze internet verbin…
·Computer Modem Vs . Router 
·Hoe te Lacie Ethernet Disk Mini Administ…
·Hoe je DNS -updates Stop 
·De XDR -protocol 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com