Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe kan ik verbinding mijn laptop aan mijn Desktop Internet Connection ?
Hoewel laptops maken meestal gebruik van draadloze connectiviteit , het aansluiten aan uw bureaublad internetverbinding kan ook een optie zijn . Als u een DSL- kabel , kunt u het opzetten van uw internetverbinding , zodat het kan worden gedeeld met zowel uw desktop computer en uw laptop computer . U kunt ervoor kiezen om verbinding te maken via een bekabelde of een draadloze internetverbinding , afhankelijk van uw voorkeur . DHCP -configuratie

Om conflicten met het IP-adres te voorkomen , is het het beste om de ( Dynamic Host Configuration Protocol ) -instelling DHCP kiezen wanneer meerdere computers een internetverbinding deelt . Om dit mogelijk te maken , klikt u op het menu 'Start ' , laadt de Controle Paneel pagina en kies " Netwerkverbindingen . " Klik met de rechtermuisknop op "Local Area Connection ", kies " Properties" en , op het tabblad " Algemeen " , klik op " internet-protocol TCP /IP . " Onder het tabblad 'Algemeen' opnieuw , kies" automatisch een IP-adres " en klik op" OK . "Doe deze stappen op zowel uw bureaublad en uw laptop computer .
Wired netwerken

Koop een switch hub . Dit zal toelaten om de verbinding te splitsen in twee regels zodat het kan worden gebruikt door meer dan een computersysteem. Een vier - poort switch hub zal doen, omdat slechts twee computers zal het netwerk worden delen .

Verkrijgen drie Ethernet-kabels . Ethernet- kabels worden gebruikt om gegevens van je modem naar de computer overbrengen . Zorg ervoor dat de modem , switch hub en je twee computers zijn uitgeschakeld als jij de eerste procedures . Bevestig een uiteinde van de eerste Ethernet- kabel aan op de modem en het andere uiteinde op de switch hub . Bevestig een uiteinde van de tweede Ethernet -kabel aan op een poort van de switch hub en het andere uiteinde aan op uw computer . Laptops hebben meestal een LAN-poort waarmee ze aansluiten op kabel DSL . Bevestig een uiteinde van de Ethernet- kabel aan op de LAN- poort van uw laptop en het andere uiteinde op de switch hub .

Schakel
op het modem , switch hub /router en uw twee computers . Uw desktop en laptop computers zou automatisch verbinding met het internet verbinding .
Wireless Networking

Als u meer comfortabel met een draadloze internetverbinding voor uw laptop , is het ook mogelijk om uw internetverbinding tussen uw desktop en uw laptop computer te delen .

Koop een draadloze router . Voorkomende merken van routers omvatten Linksys , D - Link en Netgear .

Schakel
op het modem , draadloze router en desktop computer . Bevestig de eerste Ethernet-kabel van de modem naar de " internet" poort van de router en vervolgens de tweede kabel van de WAN- of WLAN -poort van de router aan op de LAN- poort van uw desktop computer .

Open een webbrowser het gebruik van uw desktop computer , en typ 192.168.1.1 . Dit zal u naar de instellingen van uw router . Configureren van de instellingen , en zorgen voor een WEP- of WPA-sleutel voor internetbeveiliging . Start de computer opnieuw .

Schakel
op uw laptop . Zorg ervoor dat het wordt ingeschakeld voor draadloze verbinding . Klik op "Start ", naar het configuratiescherm en kies " Netwerkverbindingen . " Klik met de rechtermuisknop op "Wireless Network Connections " en vervolgens " Beschikbare draadloze netwerken weergeven . " Klik op de naam van uw draadloze verbinding , en zorgen voor de WEP- of WPA-sleutel . Wordt u automatisch verbonden met de draadloze internetverbinding .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·How to Set Up een laptop Inter…
·Wat is NNTP-service ? 
·Soorten Computer - Mediated Co…
·Hoe te gebruiken tracert naar …
·Hoe je tekst met je Mac 
·Tips voor effectieve Tagging 
·Time Warner Adelphia Compatibe…
·Hoe u uw standaard Internet Pr…
·? Wat is USB Broadband 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik installeren Wireless Router a…
·Hoe te Modem drivers te downloaden 
·Wat zijn Google Display -advertenties ? 
·Hoe kan ik Internet Netwerken Monitor 
·Hoe Access wissen om een DSL -modem 
·How to Set Up een laptop Internet Connec…
·Hoe maak je een knooppunt in een netwerk…
·Wat zijn enkele Compatibel Ethernet Adap…
·Linksys 3,0 Vs . 3.1 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com