Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Internet Speed ​​Problemen
Soms , bij het gebruik van het internet over een langere periode van tijd , zult u merken de snelheid begint naar beneden te gaan . Andere tijden, is uw verbinding traag al geruime tijd . In beide gevallen , je wilt werken aan de snelheid van uw verbinding , vooral als u het internet gebruikt voor werk of school . Problemen met internetverbindingen gaat gaan door verschillende mogelijke schuldigen voor de vertraging en het aanwijzen , dan corrigeren , de kwestie . Downloads en andere programma's

Als u het downloaden van een grote hoeveelheid bestanden of slechts een paar bestanden die zijn vrij groot , zal uw internetverbinding merkbaar trager zijn. Laat uw downloads afwerking , of stop de downloads en probeer ze te downloaden op een later , minder drukke tijd van de dag . U kunt ook om minder bestanden tegelijk downloaden . Tijdens het downloaden , lopen tal van andere programma's op de achtergrond zal uw internetverbinding trager maken , als goed.
Netwerkverbinding

U kunt proberen om uw netwerkverbinding herstellen naar zien of dat zal de snelheid van uw internetverbinding . Om dit te doen , klik met de rechtermuisknop op het netwerkpictogram in de taakbalk , selecteer " Diagnose en herstel . " Windows zal automatisch proberen om eventuele problemen die er kunnen zijn met uw verbinding te corrigeren . Zodra deze is vastgesteld , start u de computer en probeert in te loggen op het internet opnieuw om te zien of het niet sneller .

Je kan ook proberen om toegang te krijgen tot het internet tijdens een piek gebruikstijd van uw provider . De beste optie is om te wachten tot een later tijdstip om het internet te gebruiken , zodat u niet op tijdens een high traffic tijd .
Modem Problemen

Als uw modem is links op voor een langere periode van tijd , kan het nodig zijn om het uit te zetten en laat het opnieuw instellen om de snelheid terug te krijgen. Schakel de modem uit en haal de stekker , dan laat het stopcontact gedurende 30 seconden . Steek hem er weer in en zet hem aan . Je moet merken dat je verbinding sneller is . Als u een router gebruikt , haal de stekker voor 30 seconden als goed.

Uw modem kunnen worden waardoor uw Internet te vertragen omdat de firmware in het modem moet worden bijgewerkt . Om de firmware van uw modem updaten , ga dan naar de website van de fabrikant van uw modem en zoek naar software downloads . Installeer de update , dan start u de modem .
Virus en Spyware Problemen

Als uw computer is besmet met spyware genoeg is , kunt u een daling van de snelheid van Internet te zien . Om zich te ontdoen van spyware op uw computer , moet u een verwijdering van spyware programma te downloaden en te installeren . Windows Defender is een gratis programma dat ontdoen van spyware op pc's krijgt , maar er zijn tal van andere programma's die je kunt kopen voor het verwijderen van spyware ook. Zodra u uw spyware programma , installeer het en uitvoeren van een scan . Na het scannen en verwijderen van de spyware , herstart de computer .

U ziet ook een daling in de snelheid van Internet als u een virusinfectie op uw computer . Om dit op te lossen , het uitvoeren van een virusscan met uw antivirussoftware . Als u niet beschikt over een antivirusprogramma , moet u er een te downloaden of te kopen om uw computer veilig te houden . Na de virusscan , zodat het programma om een ​​virus te verwijderen , start de computer opnieuw .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe een WAN adres te vinden 
·Waarom is Informatics belangri…
·T4 Vs . T3 Line Internettoegan…
·Network Access Layer Protocols…
·Hoe je PPP Authentication Conf…
·Het automatisch laden Wireless…
·Wat is een USB Audio Device ? 
·Maand-tot - maand Web Hosting 
·Hoe snel is Fios Business Clas…
  Related Articles
How to Set Up een draadloos internet rou…
Hoe kan ik een router kopen voor draadlo…
Hoe Set Up WiFi Internet 
Hoe kan ik een Linksys Router Problemen 
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe kan ik een Netgear Wireless Router P…
Hoe maak je een Home Wireless Internet S…
Hoe kan ik een Linksys Wireless Adapter …
Hoe maak je een draadloze internet route…
  Netwerken Articles
·Dynamische Trunking Protocol 
·Accounting Internet Scholen 
·Hoe maak je een Suddenlink kabelmodem ac…
·Hoe te DataOne SunRocket VoIP configurer…
·Wat doet een NAP-client Do 
·Hoe een IP Route Trace 
·Hoe maak je een netwerk schijf beveilige…
·Verbinding maken met een Netgear WNR3500…
·Tips voor slimme postbussen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com