Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe je douane kosten berekenen
Als je de scheepvaart een item internationaal ( of omgekeerd , zijn het hebben van iets verzonden naar u uit een ander land ) , uw pakket zal waarschijnlijk worden aan vergoedingen betaald door de douane- ambtenaren in beide landen onderworpen . Als u wilt berekenen en krijgen een schatting van wat je zult moeten betalen voor verzenden of ontvangen van uw pakket , zult u het voortdurend actualiseren vergoeding van informatie van de websites van de douane- instanties van beide landen nodig . Instructies
1

Weeg en meet uw pakket . Vaak zijn de douane kosten beoordeeld op een item op basis van hoe groot het is ( binnen de zeecontainer ) en hoeveel het weegt . Om een ​​nauwkeurige berekening van hoeveel je gaat moeten betalen te krijgen, moet je deze twee stukjes informatie weten . Kopen van 2

Ga naar de officiële website van de douane van het land waar u bent verzending van uw pakket uit . Bijvoorbeeld , als je woont in de Verenigde Staten zou moeten gaan naar de douane website van US . Zoek de informatie " Fee " op deze site, die zal breken de vergoedingen op basis van de gewichten en maten verpakkingen . Gebruik de informatie die u in "Step 1 " om erachter te komen hoeveel je zult moeten betalen , bovenop originele verzendkosten , om uw pakket te krijgen om het land te verlaten verkregen .
3

Ga naar de officiële website van de douane- instantie van het land dat u verzending van uw pakket . Bijvoorbeeld , als je de scheepvaart een pakket van de Verenigde Staten naar Canada , zou je nu moeten gaan naar de website van Canada 's Custom 's . Zoek de informatie " Fee " op deze site, die zal breken de vergoedingen op basis van de gewichten en maten verpakkingen . Gebruik de informatie die u in "Step 1 " om erachter te komen hoeveel je zult moeten betalen , bovenop originele verzendkosten , om uw pakket te krijgen om in zijn nieuwe land verkregen . Houd in gedachten dat deze vergoedingen zullen worden berekend in eigen valuta dat specifieke land , dus je zult het moeten zetten in de valuta van uw eigen land om een ​​nauwkeurige meting te krijgen .
4

In het totaal dollar bedragen van " Stap 2 " en " Stap 3 " samen om de totale douane kosten die je zult moeten betalen om met succes uw punt te krijgen .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·De voordelen van moderne techn…
·Hoe te WebDav uitschakelen 
·Hoe maak je een Boondocks Avat…
·Luifel Hulpmiddelen voor probl…
·Hoe maak je een Fast DNS Bepaa…
·Hoe te streamen van video zond…
·How to Get Past een internet f…
·De voordelen van het hebben va…
·Protocollen voor Data Communic…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Wat zijn de voordelen van Two Factor Aut…
·Ethernet Problemen oplossen , Testing & …
·Hoe verschillende besturingssystemen Com…
·De strategische voordelen van VoIP 
·Hoe te Sluit de Ethernet- naar een lapto…
·Hoe maak je een Point - to-Point Wireles…
·Hoe maak je een SlideShare Portfolio Cre…
·Wat is een Ethernet -controller gebruikt…
·How To Set Up een Exchange Server 2003 n…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com