Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hardware & Software Eisen voor Client Server Computing
De client - server netwerk -model vereist geen fancy of state of the art hardware om effectief te draaien . In plaats daarvan , de meeste systemen , met inbegrip van home computers met succes dienen als clients of servers op het internet elke dag . Er zijn enkele fundamentele hard-en software tools, die de netwerkinfrastructuur en communicatie protocollen die nodig zijn om het netwerk tussen clients en servers kan verzekeren . Interfaces Netwerk

Zowel de host en de client moet compatibel netwerkinterfaces hebben om te communiceren via een client - server netwerk . Een netwerkinterface ( ook wel netwerkadapter ) omvat de hardware en software waarmee de interface te communiceren met het fysieke netwerk en het besturingssysteem te communiceren met de interface. Deze bestaat uit de interface hardware ( meestal een PCMCIA kaart , USB of Serieel apparaat) , de firmware waarvan de kaart ( embedded software op de hardware zelf ) en het besturingssysteem stuurprogramma om te communiceren met het apparaat loopt . Commercieel netwerk interfaces standaard geleverd met alle benodigde hardware , firmware en driver software .
Routing Infrastructuur

De routing infrastructuur , die bestaat uit netwerkkabel , wireless access points , routers en backbone Internet verbindingen is cruciaal voor een Wide - Area Network ( WAN ) client - server model . Opdrachtgever verkeer wordt omgeleid via digitale snelwegen gemaakt van netwerk- en glasvezelkabel naar de server , en terug van de server uit te wisselen gegevens aan te vullen . De routing infrastructuur biedt elke server en client naar een adres ( meestal een IP-adres ) te hebben, en te uniek kan worden op het netwerk .
Network Protocol Vaststelling

Netwerk -protocol stellen een gemeenschappelijke methode van communicatie tussen clients en servers , net als talen voor de mens . Het verschil in computernetwerk protocollen is dat elk datapakket ( brok data ) bevat een header met adresgegevens - vergelijkbaar met een post envelop . Netwerkprotocollen ook vaststellen welke computer ( de client of de server ) gegevens verzendt eerst , en wat voor soort data wordt verzonden op elk punt in de uitwisseling . Meest voorkomende data protocollen worden onder de ISO ( Internet Standards Organization ) , dus netwerkapparaat en softwarefabrikanten opgericht regelmatig houden aan deze normen .
Communication Software

Eindelijk softwaretools rijden de automatische communicatie tussen client en server . Het meest opvallend onder communicatiesoftware zijn webbrowsers , zoals Internet Explorer , Safari en Firefox , en e-mail clients zoals Microsoft Outlook , Mozilla Thunderbird of Apple Mail . Communicatie software vereenvoudigt client - server-netwerk wisselen door middel van een user interface ( UI ) en door het automatiseren van de inkapseling in pakketten voor transmissie op het netwerk - . Net als het postkantoor controleert het adres en geldt nodige etikettering op post
< br >

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe maak je rechte draad een l…
·Hoe maak je een eigen proxy Zo…
·Hoe maak je een DHCP Vervangen…
·Waar vind ik Proxy websites ? 
·Hoe je Machine Key Configure 
·Hoe je Data Transfer & kostenr…
·Hoe de Cisco PIX 515E Reset 
·Hoe te Log in om Pinnacle 
·Hoe te Forwarding op Qwest Por…
  Related Articles
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
Hoe Set Up Internet DSL -modems en route…
Verschil tussen LAN & WAN Wireless Route…
Kunt u gebruik maken van een Air Card & …
Het verschil tussen een Wireless Cable M…
Het verschil in G & N Draadloze routers 
Hoe te vergelijken en tarief Draadloze r…
Hoe Vergelijk Wireless N & G Ranges 
Software naar Setup Linksys Wireless 
  Netwerken Articles
·GSM -optimalisatie-tools 
·Hoe maak je een Surfboard SB3100 Cable M…
·Hoe maak je verbinding Windows XP op een…
·Hoe maak je een Wireless Internet Antenn…
·RMI protocol 
·Hoe maak je een draadloze router repeate…
·Multihoming Technieken 
·Hoe te converteren naar Ethernet Phone 
·How to Set Up een ZyXel Router 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com