Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Soorten VNC Servers
Virtual Network Computing of VNC , is een type software protocol waarmee een gebruiker op de ene computer naar de andere computer te bedienen op een andere locatie , alsof zij hun eigen opereerden . Dit wordt bereikt door het gebruik van software die een VNC server creëert . Veel verschillende soorten VNC -servers bestaan ​​, ontworpen om te werken met verschillende soorten besturingssystemen . Real VNC

Real VNC is een populaire VNC server programma dat een breed scala van soorten computers met elkaar kunnen verbinden . Het wordt geleverd in drie verschillende types : de Personal Edition , de Enterprise Edition en VNC Viewer Plus . De Personal Edition is een entry - level versie van Real VNC , die alleen de meest elementaire communicatie tussen computers . Het is bedoeld voor particuliere woningen of kleine bedrijven . De Enterprise Edition is beschikbaar voor Windows , Mac of Unix . Het biedt meer geavanceerde interface tussen computers . VNC Viewer Plus biedt ondersteuning voor de meest recente processors .
Tight VNC

Tight VNC is een gratis VNC -server . U kunt het downloaden van het internet en zijn voorzien van volledige toegang tot de broncode . Dit type van VNC -server wordt geleverd met volledige cross- platform mogelijkheden , wat betekent dat Windows- gebruikers kunnen bedienen Linux - run computers , kan Linux gebruiker bedienen Mac OS , bijvoorbeeld . Dit product wordt regelmatig online bijgewerkt .
Vino

Vino
is een VNC- server die is ontworpen voor gebruik op GNOME ( GNU Network Object Model Environment ) , een desktop -omgeving volledig gemaakt van open - source software . Vino beoogt daarom vooral voor gebruik op Unix systemen . Vino's mogelijkheden zijn waardoor mensen met een desktop op afstand te bekijken , om te communiceren met die desktop , om te zoeken naar specifieke gebruikers of netwerken en verbinden met hen. Vino komt voorgeïnstalleerd op de meeste GNOME systemen .
ChromiVNC

ChromiVNC
is een VNC- server die is ontworpen voor gebruik met Macintosh-computers . Het wordt onderhouden in opdracht van AT & T Laboratories en Tridia Corporation . Dit VNC server kan worden gedownload van de website en op elke Macintosh- computer geïnstalleerd .
Ultra VNC

Ultra VNC is een zeer krachtige vorm van VNC -server . Het is ook gratis te downloaden vanaf de website . Het wordt gemaakt en onderhouden door een klein team van mensen . Onder zijn kenmerken zijn encryptie van alle data die over de server , een chatvenster , een embedded Java- venster , en een dialoog voor bestandsoverdracht .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Voordelen & Nadelen van Wirele…
·Wat is de betekenis van HTTP ?…
·Tutorial om een Lag Switch Mer…
·Hoe je Windows Live DNS proble…
·Hoe kan ik HTML bewerken op de…
·Hoe heb ik toegang My Time War…
·Hoe kan ik mijn Computer Netwo…
·Hoe kan ik een internet signaa…
·Hoe te verwijderen Atomen in B…
  Related Articles
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Hoe maak je een WiFi -antenne Make Out v…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Hoe kan ik Boost het bereik en de kracht…
  Netwerken Articles
·Juiste MTU -instellingen voor een Router…
·Wat is een computer op Router ? 
·Hoe Hook Up Modems om verschillende comp…
·Hoe kan ik een Linksys Wireless -kaart c…
·Hoe te verbinden van een laptop met een …
·Wat doet Ingebouwde 10/100/1000 Ethernet…
·Hoe je Linksys drivers te installeren 
·Hoe je ADSL snelheid te verbeteren 
·Hoe het opzetten van een Windows Intrane…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com