Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Verschillende aansluitingen voor internet en intranet
Wanneer computers verbinding maken met andere , kunnen zij informatie of activiteiten te delen . Dit kan gedaan worden via het internet - openbare computers over de hele wereld - of een intranet - prive- computers , meestal het bedienen van een huis of bedrijf . Moderne technologie biedt vele mogelijkheden voor het maken van netwerkverbindingen te gebruiken voor zakelijke , school of plezier . Fiber Optic

van 2011 . Glasvezelkabel is het snijvlak van elektronische communicatie dragen over afstand . Het is minder gevoelig voor breken of oververhit raken dan koperdraad en kunnen veel grotere hoeveelheden informatie op indrukwekkende wijze toegenomen snelheden uitvoeren - gigabytes per seconde . Het werkt op hetzelfde principe als de blitse kleine 1970 fiber - optic lampen die er uitzien als gloeiende boeketten . Het wordt minder beïnvloed door andere kabels lopen in hetzelfde gebied dan de oudere T - 1 -lijnen .
T - 1

A T - 1 lijn is een vezel - optic lijn gebruikt door bedrijven of scholen voor bedrade netwerkverbindingen . Het kan gebruikt worden voor telefonie , Internet of enige andere vorm van signaal. Ze worden meestal aanbevolen voor bedrijven met vijf of meer werknemers en een hoog percentage van de elektronische communicatie . Ze worden vaak gebruikt als een Internet ' back - bone " voor scholen , waar verschillende klaslokalen gelijktijdig kunnen worden met behulp van programma's .
Twisted pair bekabeling

Twisted pair
bekabeling wordt gebruikt om hard-wire een computer met een router of modem . Gewoonlijk door zijn indeling , zoals de categorieën 1 tot 5 bedoelde het is de industrie standaard voor bedrade interne verbindingen . Cat 5 is de meest gebruikte . De voordelen zijn dat het bestand is tegen interferentie van andere kabels door de manier waarop de gepaarde kabels elkaar gedraaid , is minder gevoelig voor interferentie tegenstrijdige elektronische signalen , en het is iets veiliger dan draadloos . De nadelen zijn de kosten van de draad , de noodzaak om te draaien bekabeling over vloeren of plafonds of via draden en dat het een koperdraad apparaat .
Wireless

Wireless
technologie werkt volgens hetzelfde algemene principe als radio . Het vereist een router aan het signaal en een ontvanger in de computer of elektronisch apparaat om het signaal te ontvangen zenden . Het bereik is afhankelijk van de sterkte , type en instelling op de router en op de verfijning van de ontvanger . Het ondervangt de noodzaak voor mijlen en mijlen van de bekabeling in verband met drukke school of zakelijke toepassingen . Wachtwoordrestricties en andere veiligheidsmaatregelen kunnen worden gebruikt om informatie te veiligheid te handhaven .
Hubs

Hubs
zijn kleine doosjes met een input lijn vanaf een server of internetbron , en output lijnen naar computers . Ze zijn vrij eenvoudig apparaten : eenvoudig te installeren en het licht aan onderhoud nodig heeft. Ze zijn traag in termen van de moderne computer toegang want als het signaal komt vanuit de bron , moet elke ontvanger bevragen op hun beurt alvorens zijn berichtpakketten . Voor een klein thuisnetwerk , de vertraging is te verwaarlozen , want een grotere operatie , zoals een school of een bedrijf , kan de vertraging productiviteit beïnvloeden
Routers & Modems

. modems worden gebruikt voor het opzetten van een internetaansluiting. Zij ontvangen het signaal van de provider en het uitbetalen aan de woning, school of bedrijf . Dial - up modems gebruiken bestaande woning telefoonlijnen naar de provider bellen en sluit de gebruiker om internetbronnen . DSL-modems rechtstreeks haak in een speciale lijn , die een koperen telefoonlijn of een T - 1 lijn kunnen zijn . Hoewel ze zijn duurder dan toegang dial - up , ze informatiepakketten leveren veel sneller en betrouwbaarder . Routers betalen het signaal van de modem naar de hardware , zoals computers binnen het huis, bedrijf of school- met behulp van bekabelde of draadloze transmissies . Sommige soorten apparaten combineren modem en router functies .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe maak je een cURL SSL Clien…
·Tutorial om een Lag Switch Mer…
·Hoe te verwijderen van een e-m…
·Hoe te Traceroute in Windows 
·Wat is een Proxy Error ? 
·Wat is Fiber Optic Internet ? 
·Hoe de IRP Stack Size Verander…
·Hoe maak je een Security Symbo…
·Hoe te activeren Verizon Dial …
  Related Articles
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe maak je een draadloze router van Bel…
Hoe kan ik een router kopen voor draadlo…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe je verder Range Krijg voor een WiFi …
Hoe Computer Draadloze verbindingen Verb…
Hoe maak je verbinding een kabelmodem me…
  Netwerken Articles
·Zal Draadloos internet kaarten werken op…
·Hoe te Pings verzenden van mijn computer…
·Hoe link naar PayPal Craigslist 
·Problemen oplossen : DSL -modem werkt ni…
·Hoe maak je een e-mail Command Line Lees…
·Hoe maak je een WRT54G2 Install 
·Hoe kan ik Deblokkeren Proxy sites ? 
·Het verschil tussen DHCP en Static IP-ad…
·Soorten Network Switches of Hubs 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com