Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe kan ik Deblokkeren Proxy sites ?
Om te voorkomen dat gebruikers op zoek naar twijfelachtige materiaal , of om hen af te houden van sociale - netwerksites zoals Facebook en MySpace , een aantal locaties die Internet - uitgeruste computers te voorzien , zoals scholen en bedrijven , gebruik firewalls en beveiligingsinstellingen om websites te blokkeren . Een van de makkelijkste manieren om websites die worden geblokkeerd door de server van uw locatie de deblokkeren is om een ​​proxy website te gebruiken . Maar als de proxy sites ook worden geblokkeerd , moet u eerst ontgrendelen van de proxy sites . Instructies
Download een nieuwe browser
1

Ga naar de website voor een web browser die momenteel niet is geïnstalleerd op uw computer . Browsers , zoals Firefox en Google Chrome , kan gratis worden gedownload online ( zie "Bronnen" ) . Kopen van 2

Klik op de link op de hoofdpagina voor uw specifieke besturingssysteem of de " Andere systemen "-link , om naar de downloads voor het besturingssysteem op uw computer . De hoofdpagina van zowel Firefox en Google Chrome tonen downloads voor het Windows-besturingssysteem automatisch .

Klik 3 op de knop "Download" voor uw besturingssysteem . De geselecteerde webbrowser installeert op uw computer automatisch bij het downloaden .
4

Start de computer opnieuw . Een pictogram voor de web browser die u hebt gedownload moet nu worden weergegeven op het bureaublad van uw computer .
5

Lanceer de nieuwe webbrowser door te dubbelklikken op het pictogram op het bureaublad . Probeer de proxy-site te openen in de browser . Heel vaak de site wordt geopend zonder een hapering .
Stop de Firewall-software
6

Open het menu 'Start ' van de computer . Klik op " Alle programma's ", kies de map " Accessoires" en selecteer vervolgens " Uitvoeren . "

Typ " msconfig " 7 in het vak dat omhoog komt . Druk op " Enter ".

Klik 8 op het tabblad " Opstarten" in het scherm " System Configuration " . Zoek de naam van de firewall-software wordt gebruikt op de computer in de programmalijst , vinkt u het vakje ernaast en klik op "OK . "
9

Start de computer opnieuw . De firewall- software zal niet bij het opstarten te laden , die kan geven u toegang tot de proxy sites .
Bekijk de internet cache
10

Navigeer naar Google of Yahoo in uw webbrowser . Typ de naam van de proxy website die u probeert te openen in het zoekvak en druk op ' Enter '.
11

Zoek de proxy website in de zoekresultaten . Het moet in de buurt van de top van de resultaten , indien niet aan de top .
12

Klik op de link ' In cache ' onder de belangrijkste proxy Paginalink zegt . Dit brengt u naar een andere website -adres , die meestal niet wordt geblokkeerd als de belangrijkste site een iets oudere versie van de pagina .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe de driver installeren voor…
·Hoe kan ik een Mac -computer L…
·Hoe je WordPress automatisch g…
·Problemen met Network Magic 
·Hoe de prestaties van Flash Ga…
·Hoe u uw MTU Test in DOS 
·Functiebeschrijving voor een N…
·Hoe te embedden SSL 
·Hoe maak je een PPPoE adres te…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Draadloze LAN -beveiligingsbeleid 
·Hoe maak je een Wireless Modem ESN te vi…
·Hoe maak je een kabelmodem Test voor een…
·Hoe te traceren Wanneer een e-mail wordt…
·Hoe de Domain gebruikerswachtwoord wijzi…
·Overeenkomst infrastructuur 
·Hoe maak je een router gebruiken als een…
·Hoe maak je draadloos Bridge een netwerk…
·Bluetooth Maakt gebruik van een laptop 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com