Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Ik ben op zoek naar verbinding mijn laptop met het internet
Het opzetten van uw internetverbinding kan een complex proces zijn. Er zijn veel dingen die fout kunnen gaan tijdens de eerste installatie en zelfs tijdens normaal gebruik . Het is belangrijk om een algemene kennis van de functies van elk netwerkapparaat en hoe goed ingesteld een ieder up te hebben. Kennis van enkele gemeenschappelijke Internet- probleemoplossing kan u helpen bij de meeste problemen binnen een paar minuten op te lossen en kan bespaart u een hoop kopzorgen . Wireless Card |

meeste laptops
maakte in het eerste decennium van de 21ste eeuw hebben draadloze kaarten ingebouwd Deze kaarten halen Wi - Fi -signalen : een standaard draadloze kanaal voor internetgegevens . Echter, sommige oudere laptops vereisen bedrade verbindingen via een Ethernet-poort of een externe USB draadloze kaart voor draadloos data te ontvangen . Controleer het bedieningspaneel van uw computer om te zien of uw computer is uitgerust met een ingebouwde draadloze kaart .
Modem

Modern Internet Service Providers
( ISP's ) meestal u te eisen hebben een modem voor toegang tot hun internet service . Sommige ISP 's kunnen deze modem geven aan het begin van de dienst, terwijl anderen vragen klanten om een ​​compatibele modem te kopen . In het geval van de laatste, zal ISP u een lijst met compatibele routers , die u apart kunt kopen in consumenten elektronica winkels . Afhankelijk van uw type ISP , kan uw modem moet worden aangesloten op een muur coaxiale of geplaatst in de buurt van een raam naar een draadloos signaal optimaal te ontvangen .
Router

Een router maakt meerdere computers dezelfde internetbron tegelijk . Routers worden geleverd met meerdere Ethernet-poorten gebruikt om meerdere bedrade computers , en ook gebruik maken van Wi - Fi-technologie om computers draadloos verbinding met het internet . Routers zijn meestal verbonden aan de modem en moet vóór gebruik worden opgezet . Een gemeenschappelijke router probleem is het onvermogen van de computer aan te sluiten op de router draadloos , controleer uw router setup instellingen om ervoor te zorgen dat draadloze data is ingeschakeld en wordt niet geblokkeerd door de firewall van uw computer . Raadpleeg de handleiding of van uw router customer- service support om te weten hoe u uw router instellingen te wijzigen , dit wordt meestal gedaan door het intypen van een bepaald IP-adres in uw webbrowser . Bijvoorbeeld , een aantal gemeenschappelijke router IP-adressen 192.168.0.1 en 192.168.1.1 .
Internetverbinding

Een veel voorkomend probleem is de plotselinge of interval verlies van een internetverbinding . Dit kan te wijten zijn aan verschillende redenen . Ten eerste , je router en modem zou kunnen hebben een time-out op hun verbindingen . Dit probleem wordt als normaal beschouwd en komt sporadisch voor . Haal de stekker van uw router en modem voor 10 seconden om beide apparaten te resetten en probeer het na een paar minuten verbinding met het internet weer . Ten tweede , kan de firewall instellingen van uw computer te blokkeren uw internet -poorten of bepaalde online activiteiten , zoals peer - to-peer netwerken . Wijzig uw router en antivirus firewall-instellingen en het verminderen van de beveiliging afhankelijk van uw comfort niveau . Tot slot , sommige ISP 's kunnen ervaren data uitval , vooral tijdens de piekuren van het internetgebruik . In geval van langdurige stroomonderbreking en na het proberen van de bovengenoemde methoden , contact opnemen met uw ISP klantenservice .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te vergelijken Internet Sn…
·Hoe je je Mac Run Maak als ser…
·Hoe Set Up Web Conferencing Me…
·Hoe om te informeren naar de L…
·Hoe te Connect One Wireless & …
·Wat zijn Network Layer Protoco…
·Vier technieken om waarde toev…
·Soorten Computer - Mediated Co…
·Wat zijn bijlagen bij het verz…
  Related Articles
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Hoe kan ik printen met een draadloze rou…
Hoe kan ik Remote Access My Home Router …
Hoe kan ik de SSID in Linksys wijzigen ?…
Hoe schakel ik de Wi - Fi op een D - Lin…
Hoe verleng ik de Range op een 2 Wire Ga…
Hoe krijg ik de netwerksleutel voor mijn…
Hoe sluit ik mijn laptop draadloos ? 
Hoe zet ik een draadloze router Into a G…
  Netwerken Articles
·Hoe gaat u naar uw DSL Modem 
·Problemen met eMachines Ethernet Drivers…
·Hoe toegang Other Network -accounts op e…
·LAN Network Definition 
·Step - by - Step Homecoming Kapsel 
·Hoe u uw netwerk verplaatsen naar IPv6 
·Hoe vindt mijn Netgear WAN 
·Hoe je IP adressen converteren van binai…
·Welke hardware is nodig voor Thuis Draad…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com