Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat zijn de schakelaars voor de Traceroute Command ?
De " traceroute " commando geeft het pad naar een bestemming op het internet . Het volgt de route door het echo -signalen te sturen naar elke server vervolgens terug naar de hostcomputer . De lijst toont hoe een computer toegang krijgt tot gegevens van een andere computer of server en hoe lang het duurt elk pakket terug te keren . Schakelaars of modifiers toe te voegen aan de opdrachtregel om de " traceroute " commando te vertellen om de gegevens te leveren op een bepaalde manier . Voeg " traceroute " schakelt direct na het commando in een command prompt venster . Voorafgaand aan de schakelaar , plaatst het " - " teken te geven dat het een schakelaar . De " - d " Switch

De " - d " switch zorgt ervoor dat de " traceroute " commando om niet internetadressen op te lossen aan hun gastheer namen . Dit betekent dat de geretourneerde gegevens komt terug in de vorm van numerieke Internetprotocoladressen en niet de daadwerkelijke verbale naam van de website . Dit kan handig zijn, omdat een internet bestemming kan slechts een IP-adres maar meerdere hostnamen .
De " - h " Switch

De " - h " switch vertelt de " traceroute " commando om te zoeken naar de bestemming door middel van een bepaald aantal hops . Een hop is het signaal springen van de ene Internet- server naar de andere . Een nummer wordt direct na de ' h - " schakelaar in de opdrachtregel om het maximum aantal hops de " traceroute " moet gebruiken om de bestemming te bereiken aangeven geplaatst . Dit kan nuttig zijn voor de gebruiker te tronen de bestemming op een bepaalde manier of tijd te bereiken .
De " - j " Switch

" - j " schakelaar kan de gebruiker te dwingen de " traceroute " commando om gegevens te verzenden via een specifieke router op het internet . Dit is nuttig bij het ​​veranderen van de weg die naar de bestemming . Door het opgeven van een pad , de gebruiker meet verschillende wegen naar dezelfde bestemming voor connectiviteit en snelheid .
De " - w " Switch

De " - w " switch vertelt " traceroute " hoeveel milliseconden te wachten op een aansluiting op elk been van zijn reis . Door een groter aantal , kan de gebruiker " traceroute " dwingen om langer te wachten op een specifieke server, zonder time-out . Een kortere nummer kan de tijd " traceroute " wacht laten vallen , waardoor het zoeken naar een andere weg sneller dan standaard het geval is .
Overlappende Schakelaars
Alle p van de schakelaars voor de " Traceroute " commando kan samen of in combinatie worden gebruikt . Door het combineren van schakelaars in de command line , het uitvoeren van een zeer specifieke test van een route. Verschillende combinaties kunnen " traceroute " dwingen om sneller te gaan bij het zoeken naar nieuwe wegen of om langer te wachten om ervoor te zorgen dat het gewenste pad volgt . Deze switches kan " traceroute " om aangepaste gegevens die nuttig is voor de gebruiker retourneren .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Wat is een Rick Roll script ? 
·Hoe vindt u de OpenSSL Versie …
·Hoe te subdomeinen in WordPres…
·5 Tips om te voorkomen Cyberpe…
·Hoe het opzetten van een web h…
·Hoe een IsoBuster verwijderen …
·Hoe maak je een Celebrity Coll…
·Snelste te Langzaamste Interne…
·Wat is een Internet Protocol -…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe kom ik erachter Uw WEP- wachtwoord 
·De voordelen van DNS 
·Hoe je anderen Blok Van Bouncing Off My …
·Hoe kan ik een FTP-service op Linux 
·Instructies voor de Kerstman gerolde oor…
·Wat zijn de internationale gevolgen van …
·Hoe je Linksys URL Toegang 
·Hoe je Wake on LAN Setup 
·Over Laptop Computer aircards 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com