Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat is de betekenis van een Geparkeerde URL ?
URL staat voor Uniform Resource Locator , dat is de technische naam voor een webadres , zoals www.google.com of www.facebook.com . Een geparkeerde URL , ook wel bekend als een geparkeerd domein , is een webadres dat niet beschikt over een hosting account gekoppeld. Een geparkeerde URL heeft meestal URL forwarding vermogen, wat betekent dat het wijst op een bestaande website . 404 Error

Vaak , wanneer iemand een URL of domeinnaam koopt is de eerste stap in het bouwen van een website . Aanvankelijk , de URL bevat geen inhoud , dus als iemand deze in werking een webbrowser het Domain Name System - de internetdienst die hostnamen vertaalt in internetadressen - geeft als resultaat een " 404 : Niet gevonden " of iets dergelijks foutpagina . Om dit probleem te voorkomen , domeinnamen laten URL eigenaren om hun URL wijzen op een dummy webpagina , wat aangeeft dat een website is onder constructie .
Pay-Per - Click Advertising
< br >

alternatief kunnen sommige domeinnamen betaalde links te verkopen aan adverteerders en wijzen een geparkeerde URL op een dummy webpagina , meestal in de vorm van een folder , die vol is van de zogenaamde pay - per - click advertenties . De inhoud van de webpagina varieert van registrar tot registrar , maar domeinnaam registrar en de eigenaar van de URL iedere keer dat een bezoeker klikt ontvangt een betaling door de adverteerder betaalt voor de link.
voordelen

Parking URLs
kan handig zijn als u meerdere , vooraf te reserveren voor toekomstig gebruik hebt gekocht , maar nog niet besloten wat te doen met hen . Ook als uw website wordt gehost door een gratis hosting service , een geparkeerde URL kan een meer memorabele webadres dan die doorgaans geassocieerd met gratis hosting accounts bieden . Als je lid bent van een affiliate programma bent , kunt u een geparkeerde URL rechtstreeks doorsturen naar een handelaar webpagina , zodat je niet hoeft te een affiliate URL te gebruiken .
Nadelen
< br >

Sommige geparkeerde URL's veroorzaken schade aan de consument door een inbreuk op het auteursrecht of frauduleus extraheren financiële gegevens van bezoekers voor de toepassing van identiteitsdiefstal , een praktijk die bekend staat als ' phishing '. Verder toevallige bezoeken aan geparkeerde URL's te genereren overdreven , ongewenst internetverkeer , waarvan de kosten wordt doorgegeven aan de consumenten in de prijzen die zij betalen voor producten en diensten . De overname van een groot aantal URL's door de zogenaamde traffic aggregrators - bedrijven of personen die ter ziele URL namen te kopen , met de bedoeling doorsturen van bezoekers naar een andere site - betekent dat er zeer weinig URL's die niet zijn onzinnige combinaties van letters en cijfers zijn beschikbaar voor de consument .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Is 3,0 Mbps Fast voor het down…
·Hoe het opzetten van een openb…
·Verschillen tussen Subdomeinen…
·Hoe internet de poorten Test 
·Hoe maak je een URL registrere…
·De betekenis van Computer Netw…
·Hoe kan ik mijn MSN Space Star…
·Verschillende aansluitingen vo…
·Hoe maak je een Reverse DNS Te…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Wie is de Domain Controller ? 
·How to Get My WPA2 voor een Router 
·Problemen met PCMCIA Wireless Network Ca…
·Hoe aan te sluiten in een Ethernet -kabe…
·Hoe internet de beschikbaarheid Monitor 
·Hoe maak je een NetGear DG834GT Reset 
·Hoe maak je een Cisco Pix 506E Reset 
·Hoe kan ik openen Mijn Netgear Van Stric…
·HIPAA Wireless veiligheidsbeleid 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com