Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
De opgegeven server kan niet worden gevonden
Internet -gebruikers soms tegenkomt foutmeldingen verwijzen naar " servers . " Zonder het te beseffen , Web surfers regelmatig gebruik van de diensten van servers . In feite zijn alle webpagina's komen van contact tussen de webbrowser en een webserver . De web browser is een zogenaamde client en uw lokale computer wordt ook wel de client- computer . Zoals bij elke communicatie , soms verbindingen mislukken of computers bezig zijn . Dit is wanneer een computer gebruiker is waarschijnlijk een " server kon niet worden gevonden" bericht . Configuratie

Veel toepassingen
vereisen netwerk-of internetverbindingen in staat te stellen om in extra middelen van andere computers . Dit is een efficiënt gebruik van computer hardware , omdat het betekent dat de leden van het publiek computers die zijn veel kleiner dan ze zouden moeten zijn als ze moesten alle gegevens /muziek /films die de gebruiker wil slaan kan gebruiken . Een nieuw geïnstalleerde applicatie kan moeilijk verbinding met de server hebben . Misschien is het adres van de server verandering tussen de productie van de aanvraag en de installatie ervan , of misschien het netwerk van de computer is niet juist geconfigureerd om verbinding met het internet mogelijk te maken en daarmee de toegang tot de server . Als een regelmatig benaderd server wordt plotseling niet beschikbaar , dit is waarschijnlijk te wijten aan overbelasting of verbinding mislukt , in plaats van het verwijderen van de server .
Vinden van de Server

Client -programma hebben meestal weinig alternatieven voor de server contact. Een bijzonder mail client kan alleen contact met de servers van de bijbehorende e-mail service. Als deze servers niet zijn gevonden , is er geen punt gaat naar een andere server . Een webpagina wordt alleen gehouden op een server en dus als dat de server bezet is , kan de browser niet van toepassing op een andere server voor die pagina . Als de server niet kan worden gevonden , is er weinig van de gebruiker kan doen om de situatie , andere dan later opnieuw proberen te verhelpen.
Netwerk Fouten

Een verbinding via het internet is een ingewikkelde opeenvolging van verbindingen tussen verschillende computers verspreid over de hele wereld . Routers, gateways en servers te combineren inspanningen om berichten passeren van een client naar een server . Soms gaat het mis , een link breaks en de gehele reis opnieuw worden gestart . Soms gaan de dingen dubbel verkeerd en het rapporteren van fouten die teruggaat naar de klant verloren gaat , of onjuist geëtiketteerd. Deze obstakels kunnen ertoe leiden dat de gebruiker wordt verteld dat de server niet kan worden gevonden .
Probleem Severity

De ernst van het probleem varieert afhankelijk van of het een eenmalige fout bij een reeks van succesvolle transacties , dan wel of een nieuw geïnstalleerde applicatie gewoon niet zal werken en retourneert de server niet elke keer gevonden fout . Als de server niet gevonden fout is een zeldzame gebeurtenis , de gebruiker heeft alleen een tijdje wachten alvorens opnieuw te proberen . Indien een aanvraag nooit in staat om de server te vinden is geweest , dan moet de gebruiker om te onderzoeken of het adres van de aanvraag is contact is nog steeds actueel .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe je IP- adressen te blokker…
·Hoe Laptop Internet gebruiken …
·Hoe te Bladwijzers ordenen Alf…
·Wat zijn de overdrachtsnelhede…
·Hoe de auteur van een webpagin…
·Hoe internet de prestaties Mon…
·Hoe te berekenen Symbol Rate 
·Wat heb ik twee computers nodi…
·Verbinding maken met een exter…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
De aard van de Wireless Security Threats…
De eenvoudige manier om Set Up een Mac A…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je verbinding met een Linksys V…
·Hoe te Belkin Modem configureren 
·Hoe Set Up een WRT54GS als Repeater 
·Hoe Network 2 Computers in 2 verschillen…
·Hoe HD streamen naar meerdere TV's 
·Hoe maak je een computer machtigingen ge…
·Hoe te Groepsbeleid voor Windows Verkenn…
·Hoe kan ik Windows XP Fix Met behulp van…
·Soorten Wireless Systems 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com