Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe werkt de projectie toetsenbord werk?
Als je duimen zijn pijn uit te typen op een smartphone verkrampt uit het samenstellen van e-mails op een netbook computer of kan een geprojecteerd toetsenbord zijn welkom technologie . Met behulp van lasers om een ​​virtuele toetsenbord op volledige grootte projecteren op elke vlakke ondergrond , de geprojecteerde toetsenbord maakt gebruik van een array van sensoren om uw toetsaanslagen te registreren en deze aan uw computer . Met ingang van oktober 2011 , kan een aantal geprojecteerde toetsenborden online worden gekocht .
Identificatie

Een projectie of virtueel toetsenbord bestaat volledig van licht geprojecteerd op een oppervlak . Wanneer de gebruiker raakt de verlichte toetsen beelden geprojecteerd op een desktop , keuken tafel of ander oppervlak , de computer reageert precies alsof de gebruiker op een fysiek toetsenbord heeft ingevoerd. Dit vermogen om te typen op een full - sized virtuele toetsenbord is een belangrijk voordeel bij het gebruik van een smartphone of een netbook computer die een goede toetsenbord ontbreekt .
De Laser en Sensoren

Het meest zichtbare deel van een geprojecteerd toetsenbord is slechts een visueel hulpmiddel . Een laser projecteert licht om het beeld van een full - size toetsenbord te creëren . Wanneer u deze virtuele toetsen te raken , de computer registreert de toetsaanslagen . De laser is gewoon een visuele referentie ; extra sensoren projecteren een veld parallel aan het oppervlak ( en vaak slechts een zeer korte afstand boven het licht van de laser toetsenbord ) dat de beweging van je vingers registreert
.
Aanslagen

de sensoren volgen de beweging van je vingers , registreert u de locatie van de toetsaanslag en doorgeven van de gegevens op uw computer . De computer registreert dan de toetsaanslag in uw tekstverwerker , webclient of programma . In essentie , de geprojecteerde toetsenbord werkt precies hetzelfde als een fysiek toetsenbord , die ook registreert toetsaanslagen en stuurt deze door naar de computer .
Voordelen en beperkingen

Verwachte keyboards
kan een ideale oplossing voor smartphone-gebruikers die willen langere berichten of memo's typen op een full - size toetsenbord . Deze technologie kan een full - sized toetsenbord geven op de gaan , zonder het gewicht en de moeite van een grotere computer of een toetsenbord . Echter , geprojecteerde toetsenborden moet een absoluut vlakke ondergrond om toetsaanslagen correct te registreren , en je kan niet rusten je handen op een geprojecteerd toetsenbord zonder te typen wartaal .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te Remote Access naar My C…
·Hoe maak je een router te gebr…
·Hoe u een proxy in de VAE 
·Ghost Blogger Definition 
·Hoe vindt u het MAC-adres voor…
·Hoe maak je een gratis proxy s…
·Qwest IP Information 
·Hoe vindt mijn DNS-instellinge…
·Hoe te MBIT converteren naar M…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Wat zijn de Port Staten in een RWZI Impl…
·Hoe je computers verbinding naar AT & T …
·Hoe de snelheid van mijn Huawei 3 Mobile…
·Hoe maak je een Self - Signed SSL Certif…
·Hoe het opzetten van draadloos internet …
·Wat zijn de functies van een Proxy Serve…
·Wat is het verschil tussen digitale en b…
·Hoe maak je een 2Wire Modem Reset 
·Hoe te installeren van een Cisco Firewal…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com