Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
De evolutie van ICS
Internet- verbinding delen kunnen computers verbonden in een netwerk om informatie online te krijgen , zelfs als slechts een van hen heeft een verbinding met het web . Volgens Tech Republiek , toen ICS eerst mogelijk werd , konden gebruikers alleen maar toegang tot internet op meerdere computers in verschillende kamers met behulp van proxy servers , installatie van aparte aansluiting havens of door de aankoop van meerdere accounts van hun Internet Service Providers . Sinds haar oprichting , heeft ICS technologie gedaan weg met lange set-up procedures . Recente verbeteringen zijn ondersteuning voor meerdere lokale netwerken en draadloos delen via mobiele apparaten verbinding. Origins

ICS- ondersteuning
eerst debuteerde met de release van Windows 98 Second Edition . Oorspronkelijke ontwerp ondersteund ICS Microsoft's via dial - up Internet verbindingen , in die tijd gebruikelijk . Windows 98 SE kon de verbinding delen door het samenvoegen van de dial - up netwerk tussen uw Internet Service Provider en uw computer met het netwerk tussen alle computers in uw huis of kantoor . Om dit te laten werken , moest je om software te installeren op de computer met de internetverbinding van de Windows 98 SE -schijf en maak een nieuwe schijf die je zou gebruiken om alle andere computers in uw netwerk .
< Br > Gebruiksgemak

Met de release van de Windows XP -besturingssysteem , gebruikt Microsoft dezelfde fundamentele ICS -technologie , maar gestroomlijnd zijn set - up proces . U hoeft niet langer moest ICS software installeren van het besturingssysteem schijf en je hoefde niet om een ​​nieuwe schijf te maken op uw andere computers te configureren . Alles wat je nodig had was om fysiek aansluiten van de computers in uw netwerk en in staat ICS van de netwerkverbinding opties op elke computer .
Netwerkbruggen

Netwerk
koppelen laat u een Internet -verbinding met twee of meer netwerken in uw huis of kantoor te delen . Dit is gunstig als je meerdere computernetwerken die niet kunnen communiceren met elkaar en je wilt dat ze om informatie te delen . Netwerk koppelen laat u dit doen zonder opnieuw te configureren al je netwerken in een . Mac OS X Lion en Windows 7 ondersteuning overbruggen . Echter , moet u een ander besturingssysteem dan Windows 7 Starter -versie gebruiken . Dit komt vaak vooraf geïnstalleerd op netbook computers en staat niet toe dat overbruggen .
Mobile tethering

Met de komst van de smartphone en tablet technologieën , hebben fabrikanten van elektronica een dienst geïmplementeerd bekend als tethering . Dit is een mobiele vorm van ICS die u toelaat om de internetverbinding op draagbare apparaten met elk ander apparaat dat toegang tot een Wi - Fi-netwerk te delen . Niet alleen zijn deze verbindingen draagbaar , maar je kunt ze vast ergens de gastheer mobiele apparaat toegang heeft tot het internet . Zoals de meeste mobiele apparaten toegang tot het internet via 3G en 4G draadloze netwerken , kunnen ze tethered netwerken op te zetten , zelfs als ze buiten het bereik van een Wi - Fi-hotspot . Volgens Computer World , T - Mobile , Verizon , Sprint en AT & T bieden allemaal telefoons die tethering ondersteunen .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe kan ik Internet Browsing H…
·Hoe maak je een website met be…
·Hoe vindt My Google iPage 
·Hoe het verhogen van Online We…
·Hoe maak je een Wallpaper Creë…
·Hoe maak je een RADAR Tracker …
·Hoe te installeren of vervange…
·Mobile IP protocollen 
·Email Security Topics 
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe een IP configureren op een Cisco Rou…
·Kunt u Overdracht Dossiers met de Ethern…
·Hoe een AltiGen VoIP System Install 
·Hoe te Cable TV & Internet Problemen opl…
·Hoe maak je een Home Computer Achter een…
·Hoe maak je een fax -modem op een netwer…
·Hoe kan ik een router van Belkin Met Swi…
·Hoe te Route IP-adressen Via Checkpoint 
·Hoe u het IP-adres van een router 2Wire …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com