Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Hoe te Route IP-adressen Via Checkpoint
Security Gateway is een familie van producten voor netwerkbeveiliging gemaakt door Check Point Software Technologies Ltd De Security Gateway familie omvat verschillende implementaties --- sommige producten zijn geïntegreerd hardware-apparaten , sommige zijn software en anderen zijn virtuele machines . Samen met extra functies , een Security Gateway fungeert als firewall tussen een intranet van computers die tot dezelfde organisatie en het open internet . De firewall laat alleen wat verkeer om door te gaan voor de veiligheid en voor de bescherming van vertrouwelijke informatie . Echter , in sommige gevallen een netwerkbeheerder moet intranet middelen zichtbaar het internet --- een klassiek voorbeeld is een bedrijf server waarop de website naamloze vennootschap . Dit gebeurt door het toekennen van het intranet bron in kwestie een openbare Internet Protocol ( IP ) -adres , en door het verkeer te routeren naar en van het door de Security Gateway . U kunt uw Security Gateway configureren om deze functie te geven . Wat je
Administrator toegang tot de Security Gateway
computer aangesloten op het intranet
Need Toon Meer Aanwijzingen
1

Zorg voor een publiek IP-adres van uw netwerkbeheerder of van uw Internet Service Provider ( ISP ) . Dit zal het externe IP -adres gebruikt voor toegang tot de interne host van het internet zijn.

Launch SmartDashboard 2 ( de administratie client applicatie voor Security Gateway producten ) door te dubbelklikken op het pictogram op het bureaublad . Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord voor toegang tot de beheerder , en selecteer een server met behulp van het pull - down menu . Klik op "OK . "
3

Klik op " Netwerk objecten , " dan " Nodes , " en vervolgens " Nieuw knooppunt " en "Host knooppunt . " Voer een duidelijke naam in het veld "Naam " voor de host die u wilt zichtbaar vanaf het internet te maken . Kies de kleur SmartDashboard zal gebruiken om die knoop in de grafische kaarten van het netwerk af te beelden . Voer interne IP- adres van de host in het veld " IP-adres " .
4

Klik op het tabblad " NAT " en selecteer " automatische adresvertaling regels . " Selecteer " Static " als de vertaalmethode , voer vervolgens het publieke IP -adres verkregen in stap 1 . Klik op "OK . "
5

Klik op " Beleid ", vervolgens op " Install " op het hoofdmenu SmartDashboard 's . Klik op " OK . " Op dit punt zullen alle gateways hebben verwerkt de nieuwe vertaling regel , en het IP-adres voor het intranet bron zal door de Security Gateway worden gerouteerd .

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe verander ik mijn proxy fir…
·TLS en SSL Tutorial 
·Hoe de beveiliging instellinge…
·Authenticatie & Netwerk 
·Hoe een gebruiker Mogelijkheid…
·Hoe je je IP Keys verbergen 
·Wat Is One - Factor vs Two - F…
·Hoe te testen voor een zwakke …
·Hoe maak je draadloos Monitor …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe voor Wireless Security Begrijp 
·Aansluiten van twee computers met een ro…
·Het wijzigen van de DNS -nummer op een C…
·Hoe maak je een kabelmodem Signaal Verho…
·Is een kleinere Fragmentatiedrempel Bett…
·Wat is System Center Reporting gegevens …
·Hoe maak je een Logon Script maken om Ma…
·Hoe werkt symmetrische encryptie werk? 
·Mensen kan geen verbinding maken Mijn Ve…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com