Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> FTP en Telnet >> Content
Hoe vindt u FTP- sites
De FTP-sites kan worden gedaan op verschillende manieren , maar de meeste methoden zullen FTP client software en IP scantools betrekken . File Transfer Protocol of FTP , is gestandaardiseerd om te draaien op poort 21 ( command -poort ) van de meeste computers geweest , en meestal poort 20 ( data poort) , maar data-poorten kan vrijwel elk poortnummer gebruiken . Beheerders gebruiken FTP-sites voor het overbrengen van gegevens een onderscheid tussen openbaar , maar deze sites zijn meestal niet vermeld met webverkeer . De gemiddelde computer gebruiker kan scannen op lokale of remote FTP -sites in ongeveer 10 minuten . Wat je
FTP client
Netwerk IP -adres port scanning tool
Need Toon Meer Aanwijzingen
vinden van FTP-sites
1

Download en installeer een netwerkpoort scanning tool en FTP-client . Proefversies kan functioneren voor een korte tijd , maar meestal freeware programma's zijn net zo effectief . CuteFTP of soortgelijke clientsoftware kan geven toegang tot servers die web vermogen missen FTP . Webbrowsers , zoals Internet Explorer of Firefox , kan beperkte toegang geven tot een FTP-sites door het vervangen van de " http " in de URL op " ftp " . Kopen van 2

Scan IP -adres reeksen voor poort 21 verkeer met het netwerk scanner tool . Internet Protocol nummers lopen in octet serie tot 254 , dus het scannen van 23.23.23.1 tot 23.23.23.254 zou kunnen scannen maar liefst 255 computers . Het bereik door het veranderen van de derde reeks getallen scant meer computers , zoals 23.23.1.1 te 23.23.254.254 . Scannen op poort 21 zal een lijst van computers met deze poort geopend te geven , en deze poort is streng ( 95 % ) voor de FTP- toegang . Scannen andere havens kan FTP transfers ontdekken , maar zonder poort 21 geopend zou het niet waarschijnlijk .
3

Laad het IP -adres in de client , en stel de gebruikersnaam en het wachtwoord , indien van toepassing . Veel FTP-sites zullen " anoniem " aanmelden is toegestaan ​​met een beperkte hoeveelheid van de toegang , en de klant zal een check-box hebben in de instellingen om in te loggen met anonieme referenties . Een andere instelling in de client die relatief belangrijk is de "Active " of " passief " mode selectie , en zet dit op " Passive " is geschikt voor de meeste FTP- gebruik.
4

Met zoekmachines en forums om te zoeken naar FTP-sites wordt aanbevolen , en de meeste forums of blogs zal zoekfuncties have voor zoekwoorden . Veel mensen die hosten FTP-sites en servers routinematig posten in forums over, meestal met inbegrip van IP's of URL's , om anderen te laten weten. Ze kunnen vele doeleinden , maar normaal gesproken zijn niet illegaal in de natuur , en makkelijk te vinden met eenvoudige tekst query's voor " FTP-site " of iets dergelijks .

Previous: Next:
  FTP en Telnet
·Hoe naar Exit Van Telnet 
·Hoe te monteren een FTP Server…
·FTP Server Installatie 
·Hoe een Ohm Grafiek Convertere…
·Wat is een FTP Host ? 
·Hoe het opzetten van een FTP -…
·Hoe je FTP-sites in Windows 
·Hoe de overdracht van bestande…
·Hoe je FTP bestanden Downloada…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je verbinding een Canon MX850 f…
·Hoe maak je draadloos internet zoeken op…
·Verbinding maken met draadloos netwerk v…
·Proxy Surf Informatie 
·Hoe Corporate Internet Usage Monitor 
·Hoe maak je een openbare IP Cisco- route…
·Hoe te Run My Ethernet op 1000Mps Full D…
·Hoe te VTP Modes Configure 
·Hoe je gedeelde mappen creëren in IFS 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com