Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe maak je verbinding een Canon MX850 faxapparaat naar een Router
Canon MX850 all - in-one printer , copier en scanner bevat ook een super G3 high - speed fax in kleur . Dit netwerk -ready apparaat wordt aangesloten op uw router via uw bekabelde netwerk te printen , kopiëren , scannen en faxen bieden . Gebruik de installatie-cd die bij de MX850 om drivers en gebruiksaanwijzingen te laden op uw computer en sluit de machine in het netwerk gecontroleerd door de router . Wat je nodig hebt
Netwerk hub
3 netwerkkabels
USB -kabel
Toon Meer Aanwijzingen

Macht 1 van de computer , de MX850 en de router . Sluit het ene uiteinde van een netwerkkabel aan op de data -poort op de router en sluit het andere uiteinde van de kabel aan op een poort van de hub . Sluit een uiteinde van de andere netwerkkabel aan op een poort van de hub en het andere uiteinde op de netwerkpoort op uw computer . Sluit het netsnoer voor de hub . Schakel de router .

Zet de computer aan en 2 laat het opstarten van Windows . Plaats setup -cd van de MX850 's in het cd - rom- station van de computer . Het installatieprogramma wordt automatisch gestart .
3

Kies uw taal en regio indien de setup launcher vraagt ​​om de gegevens en klik op " Next . " Klik op " Uitvoeren MSETUP4.EXE " Als het venster Automatisch afspelen verschijnt , en klik vervolgens op ' Ga door ' in het venster User Account Control .
4

Klik op " Easy Install " in de Pixma installatievenster MX850 , en vervolgens klik op ' Install '. Scroll naar beneden en lees de licentieovereenkomst en klik vervolgens op " Yes . " Selecteer " Stel de computer en de printer voor gebruik netwerk" optie , en klik op 'Volgende'.
5

Sluit het ene uiteinde van de USB-kabel aan op de USB -poort van de MX850 en sluit het andere uiteinde aan op een USB -poort op uw computer wanneer de Connection scherm Printer verschijnt . Schakel de MX850 .
6

Controleer de omstandigheden in het venster Setup Voorbereidingen . De MX850 is ingeschakeld , wordt de computer aangesloten op de router via de hub en de computer is aangesloten op de MX850 met een USB -kabel . Klik op 'Volgende'.
7

Verwijder de netwerkkabel connector dop van de linker - zijkant achterkant van de MX850 . Sluit het ene uiteinde van een netwerkkabel aan op de MX850 en het andere uiteinde op de hub . Klik op " Ja" in het Check Wired LAN Connection venster .
8

Koppel de USB- kabel los van de computer en de MX850 wanneer het venster Setup Completion verschijnt . Klik op "Bekijk Setup Results " om te controleren of de MX850 is succesvol toegevoegd aan de router , en klik op ' Voltooien '.
9

Klik op " Next " in het Setup Compleet venster en volg de aanwijzingen voor online registratie en deelname aan de enquête van de fabrikant. Klik op "Exit " in de installatie met succes voltooid venster .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hub & Switch Vergelijking 
·Concepten van Computer Network…
·Hoe te stoppen Mappen delen 
·Hoe maak je een Netwerk Domein…
·Hoe de AnalogX Proxy configure…
·De voordelen van Hubs vs Route…
·Hoe gebruik mijn PC Internet o…
·Hoe maak je een lijst van alle…
·Hoe te verbinden meerdere subn…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te NETGEAR die niet zal verbinding 
·Wireless LAN standaarden 
·Hoe te verwijderen Atomen in Blogger 
·Netgear Inbound Rules 
·Wat is Internet Phone Service? 
·How to Set Up een laptop Internet Connec…
·Hoe te Proxy inschakelen voor IPCop 
·Hoe het opzetten van een Linksys Router …
·Hoe maak je een Netgear CVG834G Portforw…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com