Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> FTP en Telnet >> Content
Voordelen van SFTP
SFTP is de Secure File Transfer Protocol . Het werd ontwikkeld als antwoord op de tekortkomingen van standaard FTP . Het File Transfer Protocol is een van de oudste toepassingen op het internet . Het werd eerst vastgesteld in 1971 . Zoals netwerken begon in bedrijven worden uitgevoerd , de veiligheid zwakke punten van FTP maakte het noodzakelijk om een versie , inclusief de encryptie te ontwikkelen. SFTP was een van de protocollen ontwikkeld dat doel . Secure Shell

SFTP
vormt een onderdeel van de Secure Shell applicatie , die ook bekend staat als SSH . SSH werd oorspronkelijk ontwikkeld als een toepassing en een protocol voor Telnet , dat is een terminal emulator programma te vervangen . Telnet had dezelfde beveiliging zwakheden als FTP . Beide vereist gebruikers om in te loggen op een externe computer en zowel getransporteerd de gebruikersnaam en het wachtwoord als platte tekst , die gemakkelijk kunnen worden gelezen door draad tappers . SSH versleutelt alle netwerk- transfers . Echter , bleek te zijn kwetsbaar voor aanvallen en dus in 2006 een nieuwe versie van SSH , genaamd SSH2 werd uitgebracht . Dit was niet een evolutie van SSH en de twee protocollen zijn niet compatibel . SFTP is gemaakt samen met de ontwikkeling van SSH2 .
SCP

Telnet
leverde een file transfer functie niet . FTP was een bekende tegenhanger en elke Telnet gebruiker die de overdracht van bestanden werd verwacht dat het openen van een apart FTP -sessie . SSH had zijn eigen file transfer programma. Dit was Secure Copy . De faciliteit werd gestart met de " scp " commando , die zijn naam ontleend aan de kopieerfunctie in Unix-systemen , die heet " cp . " SCP was gebaseerd op een protocol genaamd SCP . Echter , toen SSH2 werd ontwikkeld , het hield de " scp " commando , maar gesloopt de SCP -protocol . De SSH2 " scp " commando is gebaseerd op SFTP .
SFTP

SFTP
verschilt van FTP op een aantal manieren . Het draagt ​​bestanden als binaire gegevens , niet als tekst . FTP maakt gebruik van twee aansluitingen : een voor commando's en een voor bestandsoverdracht . SFTP gebruikt slechts een verbinding . Niet alleen binaire overdracht maakt het bestand moeilijk te lezen terwijl het in doorvoer , het volledige overdracht plaatsvindt binnen een SSH -sessie , wat betekent dat het wordt beschermd door de SSH- encryptie procedures .
Alternatieven < br >

SFTP
is niet de enige versleutelde FTP -systeem . Een alternatieve beveiligde versie van FTP heet FTP Secure , of FTPS . FTPS creëert twee verbindt , zoals FTP . In FTPS alleen het commando verbinding is versleuteld , waardoor login-gegevens beschermt , maar laat de bestandsoverdracht blootgesteld . De redenering achter deze strategie is dat de gebruiker , of de client-applicatie is waarschijnlijk al gevoelige data versleuteld, en dus een encryptie voor overdracht zou een onnodige verdubbeling van de inspanning. SFTP beschermt automatisch bestandsoverdrachten met encryptie .

Previous: Next:
  FTP en Telnet
·Hoe je verschillende Havens in…
·Hoe maak je een wachtwoord in …
·Verbinding maken met TFTP 
·Hoe te synchroniseren met een …
·Wat is FTP Over Impliciet TLS …
·Hoe om te controleren POP3 SMT…
·Verschillen tussen archiveren …
·Hoe te Telnet configureren in …
·Hoe te File via SSH Shell toeg…
  Related Articles
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Hoe maak je een WiFi -antenne Make Out v…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Hoe kan ik Boost het bereik en de kracht…
  Netwerken Articles
·Hoe te beginnen een draadloze ISP 
·Microsoft Dynamics CRM Systeemvereisten 
·Hoe je Public Wireless Internet Service …
·Hoe je BIND Cache Flush 
·Hoe te delen internet zonder een modem 
·Hoe maak je een WebDAV maken op een Desk…
·Hoe kom je op Facebook op school stap -v…
·Hoe te Subnetten Count 
·Hoe Reverse een DSL telefoonnummer aan e…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com