Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Wat zijn de functies van een Layer 2 Ethernet Switch ?
Een van de meest voorkomende apparaten die u in bedrijfsnetwerken is de layer 2 switch . Deze apparaten helpen netwerken efficiënter te maken door het verminderen van de hoeveelheid verkeer op een bepaald netwerk link. Data wordt via netwerken uitgezonden in groepen van tekens genoemd pakketten of frames . Schakelaars te ontvangen en vervolgens naar voren deze frames naar de juiste bestemming met behulp van drie basisfuncties . Deze drie basisfuncties van een laag 2 switch maakt het relatief eenvoudig te installeren en te configureren , en het rendement ze leveren op de prestaties van het netwerk is meer dan de moeite waard . Leeradressen

Wanneer een frame is ontvangen bij een switch als onderdeel van een gegevensoverdracht , de schakelaar gaat het MAC -adres van de bron van het frame in de forwardingstabel . Dit wordt automatisch gedaan door de schakelaar en laat de schakelaar om frames te doen toekomen aan de beoogde haven in plaats van alle poorten op de switch . Dit maakt in wezen elke host of netwerksegment op een poort zijn eigen domein van botsingen , het totale netwerkverkeer aanzienlijk verminderen . Uitzendingen en multicasts worden doorgestuurd naar elke poort op de switch .
Expeditie Frames

Bovendien, als een switch ontvangt een frame , maar onderzoekt ook de forwarding tabel om te bepalen die zijn havens wordt geassocieerd met het bestemmingsadres . Dit is de enige poort waarop het frame zal worden toegezonden . Als de schakelaar is geconfigureerd als " opslaan en verder, " het zal wachten tot het ontvangt het gehele frame alvorens op te sturen naar de haven van bestemming . Als de schakelaar is geconfigureerd als " doorsnijden ", zal onmiddellijk de doorsturingsbeslissing basis van kopinformatie van het frame , dat de eerste 20 bytes van het frame . Deze mogelijkheid om frames te sturen vergemakkelijkt ook " virtuele LAN " in schakelaars die deze functie ondersteunen . Een VLAN is een groep poorten die zijn geïdentificeerd om de schakelaar van een netwerk. Hosts of netwerksegmenten op een VLAN kan communiceren met elkaar alsof ze op hetzelfde fysieke netwerk , terwijl hun communicatie zijn volledig gescheiden van andere communicatie op de schakelaar .
Vermijden Loops < >

Soms netwerkbeheerders br verbinden schakelaars om hoge beschikbaarheid in het geval dat een van de schakelaars niet te bereiken . Dit kan een netwerk lus waar het pakket heen en weer wordt doorgegeven tussen de twee schakelaars altijd veroorzaken . Een oplossing voor dit probleem is het Spanning Tree Protocol, dat schakelt paden die bepalen zou schakelende lus veroorzaken voeren . Dit vergemakkelijkt hoge functionaliteit , terwijl het vermijden van de omschakeling lus probleem .

Previous: Next:
  Ethernet
·Wat zijn de functies van een E…
·Wat zijn de verschillen in de …
·Hoe installeer ik een interne …
·Hoe maak je een Ethernet- Wire…
·Hoe maak je een Ethernet MAC-a…
·802.11 Vs . Ethernet 
·Over Ethernet Credit Card Term…
·Hoe je Ethernet -kabel Ends 
·Wat is een router en een Ether…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Wat is NNTP-service ? 
·Zelfgemaakte Wireless paraboolantenne 
·Hoe een ASA 5510 Failover converteren 
·Hoe kan ik intrekken een e-mail stuurde …
·Hoe maak je een USB-modem gebruiken 
·Hoe maak je een gebruiker aan een lokale…
·Mensen kan geen verbinding maken Mijn Ve…
·Definitie van Sniffer Programma 
·Hoe toegang Netgear ReadyNAS Via een VPN…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com