Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Hoe maak je verbinding een router Box op een computer
Of het een router doos of een router wordt genoemd , is de centrale hub in het opzetten van een computernetwerk . Een router heeft zijn eigen machine ( MAC ) -nummer , net als elke computer doet , dus het kan een centraal punt voor een van beide computers en randapparatuur en /of de computer verbinding met het internet verbinding. De aansluitingen zijn eenvoudig , het is een beetje meer betrokken voor draadloze netwerken , omdat de radiofrequenties betrokken moeten zijn om alle draadloze componenten te bereiken . Wat je nodig hebt
router ( draadloos of bekabeld ) op Network adapters
Internet modem ( voor internet connectiviteit ) op Web browser ( geïnstalleerd op ten minste een computer in het netwerk ) op Twitter < br > Toon Meer Aanwijzingen
maken het Netwerk
1 het hart van het netwerk is de router Box

Kies een centrale locatie . Vooral als uw router is draadloos , installeer het op een plek die binnen het bereik van alle andere draadloze apparaten . Kopen van 2

verbinding elektrische voedingsbron van de router , steek de stekker in een stopcontact , en zet hem aan door op de power knop .
3

Sluit uw Internet modem met de router . Netwerken modems verbinding maken via een Ethernet -kabel in het algemeen ; USB -aansluitingen worden steeds vaker . Welke kabel wordt gebruikt , sluit deze aan op de router aansluiting genaamd " WAN " , " uplink " of "internet". Na het aansluiten van de kabel , zet de router uit en weer aan om zeker de router herkent de modem .
4

Sluit een computer aan op de router . Doe dit zelfs als de router is een draadloze router . Een bedrade kabelverbinding is een verzekering maatregel tijdens de installatie van een router Verwijder de bedrade computer , indien u dat wenst , nadat de installatie is voltooid .
5

configureren van de router . Doe dit door in te loggen op de url van de fabrikant van de router . Dit is niet een internet verbinding per se, maar eerder een registratie /configuratie methode die wordt gebruikt door elk merk van router . Veel routers worden bereikt door ofwel " http://192.168.1.1 " of " http://192.168.0.1 " Controleer de documentatie van uw router voor het exacte adres voor uw merk en model .
6

Inloggen bij de router homepage . Stel uw gebruikersnaam en wachtwoord . Beide worden in eerste instantie voorzien in de documentatie van de router . Wijzig deze velden , maar niet voordat de eerste installatie is voltooid .
7

Enter als u de router voor webtoegang internetaansluiting informatie . Vergeet niet, de router heeft zijn eigen identiteit , die het mogelijk maakt meerdere computers op het internet te bereiken via deze enkele bron . Neem contact op met uw Internet Service Provider ( ISP ) voor de specifieke Internet-verbinding informatie die nodig is als je niet al weet van een vorige modem verbinding .
8

Controleer of de Internet- netwerkverbinding werkt . Meld u aan bij een algemeen beschikbare terrein , dwz google.com . Als de verbinding goed is , de naam van het netwerk te verbinden de andere machines op uw netwerk met de router .

Wijziging 9 bij gebruik van een draadloze router . Aangezien WiFi via radiofrequenties kan iedereen met toegang tot die bands , ofwel 2,4 Ghz of 5 Ghz wordt overgebracht , kan toegang krijgen tot uw draadloze netwerk . SSID is de gebruikelijke standaard netwerknaam gegeven door router fabrikanten .
10

Controleer alle computers op uw netwerk . Zorg ervoor dat alle computers worden herkend door de router .
11

configureren extra WiFi beveiliging . Schakel de beveiligingsfuncties , dwz WAP , om te waken tegen indringers op uw netwerk door wardriving draadloze gebruikers .

Previous: Next:
  routers
·Hoe een IP- blok van een draad…
·Hoe de OSPF kosten te berekene…
·Hoe te openen Port 3074 Met Ne…
·Hoe Vergelijk Routers 
·Hoe krijg ik toegang tot mijn …
·Wat is het doel van een Routin…
·Hoe maak je een Netgear router…
·Hoe te Bandbreedtegebruik Moni…
·Hoe maak je een internet verbi…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Wat Routers doet GNS3 Support? 
·Het optimaliseren van de DNS -server voo…
·Apple Broadcast Protocollen 
·Inleiding tot Combinatorics 
·Hoe gebruik je persoonlijk e-mailadres o…
·De nadelen van Password Authentication P…
·Hoe te Werkgroepen Met behulp van een IP…
·TCP /IP -protocollen 
·Het verschil tussen LAN Extenders en DSL…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com