Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Hoe te PCAnywhere configureren op routers
PCAnywhere geeft u de mogelijkheid om remote -control computers op uw netwerk . U kunt ook de afstandsbediening computers via het internet , maar de routers moet eerst een configuratie genaamd " port forwarding . " Port forwarding laat het verkeer vanaf het internet tot het aangaan van het lokale netwerk . Poorten worden ingesteld voor bepaalde toepassingen , en de aanvragen worden naar de opgegeven computer gestuurd . PCAnywhere poorten worden geconfigureerd op de lokale router verbonden met het internet , en het programma naar voren om de machine waarmee u wilt remote -control . Instructies
Linksys
1

Open uw webbrowser en typ het IP-adres van de router in het tekstvak navigatie . Standaard heeft de router IP voor een Linksys is 192.168.1.1 . Kopen van 2

Klik op de " Applications and Gaming " link aan de bovenkant van het configuratiescherm Linksys . Een lijst van de momenteel geconfigureerde poorten wordt weergegeven .
3

Voer naam van een toepassing in de eerste lege tekstvak . Voer " 5631 " voor de beginnende poort en " 5632 " voor het einde poort . PCAnywhere gebruikt deze poort bereiken . Selecteer " Beide " in het drop - down menu label " Protocol " en voer het IP-adres voor de interne computer die u wilt afstandsbediening. Het vakje genaamd " Ingeschakeld " en klik op "Apply " om uw wijzigingen op te slaan .
D - Link
4

Open uw webbrowser en voer de D - Link router IP-adres in de navigatiebalk . Het standaard IP-adres voor een D - Link router is 192.168.0.1 .
5

Klik op het tabblad "Geavanceerd " . Klik op " New Virtual Server " om een nieuwe port forwarding configuratie toe te voegen . Voer een nieuwe , vriendelijke naam voor de configuratie-instelling .
6

Voer " 5631 " in de " Private " tekstvak instelling en " 5632 " in de " openbare " tekstvak . Voer het IP -adres van de computer die u wilt afstandsbediening , en selecteer " Beide " in het " Protocol " drop - down box . Klik op "Apply " om uw instellingen op te slaan .
Netgear
7

Open uw webbrowser en typ het IP-adres van de Netgear router in het tekstvak navigatie . Het standaard IP-adres voor een Netgear router is 192.168.0.1 .
8

Klik op de tab "Services " aan de linkerzijde van het venster in de sectie met het label "Security . " In het nieuwe venster , klikt u op " Toevoegen Aangepaste dienst " om de configuratie te beginnen .
9

Voer een beschrijvende naam in het " Name" tekstvak . Selecteer " Both" uit het " Protocol " drop - down box . Voer " 5631 " in het "Start Port " tekstvak en " 5632 " in de "End Port . " Klik op "Apply " om uw instellingen op te slaan .

Previous: Next:
  routers
·Hoe te verbinden Mijn Netgear …
·Hoe je het CCNA examen 
·Hoe maak je een WRT54GL config…
·De Soorten Authenticatie in OS…
·How to Set Up een Westell Rout…
·Hoe kan ik een Linksys Router …
·Hoe je netwerk op Cisco System…
·Hoe te wijzigen mijn Linksys 2…
·Het openen van poorten op een …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe je PS3 te spelen zonder een tv 
·Hoe kan ik een nieuwe modem installeren 
·Definitie van Ethernet 
·Hoe te registreren Hide My IP 1.8 
·De nadelen van een onafhankelijke ISP Ho…
·Hoe te SIDS Controleer op een Server 
·Hoe te voorkomen Hotlinking Met CDN 
·Hoe je Direct Connect naar Ethernet 
·Hoe de Device IP-adres zoeken op een net…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com