Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
Hoe maak je een PCI grafische kaart installeren
Het upgraden van uw eigen computer kan een heleboel plezier en een geld besparen . Installeren van PCI-kaarten , vooral videokaarten , is een vrij eenvoudig proces . Terwijl u een aantal uitdagingen geconfronteerd kan worden , als je deze stappen volgt, is het waarschijnlijk om een soepel proces en de eerste stap in het leren hoe je andere computer onderdelen installeren en upgraden . Wat je nodig hebt
Videokaart
Toon Meer Aanwijzingen
1

Verwijder alle andere grafische kaart drivers . Ga naar het Configuratiescherm en klik op " Systeem " en selecteer vervolgens het tabblad " Hardware " . Selecteer ' Apparaatbeheer '. Vouw de lijst van geluid, video en game controllers . Klik rechts op de videokaart en selecteer " Installatie ongedaan maken . " Herstart de computer en druk op de toets " Delete " of wat dan ook key uw computer gebruikt om te gaan in het BIOS . Zoek de BIOS- menu dat geïntegreerde apparaten staan ​​. Schakel alle geïntegreerde video -apparaten . Kopen van 2

Open uw computerkast . Verwijder eventuele grafische kaarten die al op hun plaats . Zorg ervoor dat er een beschikbare PCI-sleuf . Als er niet een beschikbaar slot verwijderen van een PCI- kaart die je kunt doen zonder .
3

voorbereiden en installeren uw kaart . Neem de nieuwe videokaart uit de doos en lees al het papierwerk en vul de garantie . Ontdoet van eventuele statische elektriciteit . Steek de PCI -kaart voorzichtig in een open sleuf en zorg dat het in lijn met de opening in de achterkant van de computer . Schroef de kaart in de achterkant van de computer . Een schroef moet worden verstrekt over de zaak .
4

Installeer de drivers en software . Start de computer opnieuw . Als u een pieptoon hoort of als uw computer niet start, dan schakelt u de computer weg en plaats de kaart in de sleuf en zorg ervoor dat er niets anders raakte per ongeluk losgemaakt . Wanneer de computer opnieuw is opgestart kan het zoeken naar automatisch de drivers . Als dat zo is , zet de cd die bij de videokaart in de cd - rom en point Windows naar het bestand dat de drivers heeft kwam . Als uw computer niet automatisch vinden van de drivers , klikt u dubbel op de cd - rom in de map "Mijn Computer" en zoek het bestand setup.exe en klik erop . Dit zal u door het proces om de drivers en andere software te installeren .

Previous: Next:
  Videokaarten
·Hoe maak je een ATI Radeon 920…
·Kunt u een upgrade van een HP …
·Kan ik Gebruik een HDMI- video…
·Hoe maak je een videokaart wij…
·Hoe maak je een grafische kaar…
·Hoe maak je een ATI Mobility 7…
·Hoe een Computer Graphics Card…
·Symptomen van een slechte graf…
·Hoe de grafische kaart te verw…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Verschil tussen i7 820QM Vs 920XM 
·Apple Computers Vs . PC 
·Hoe om te vertragen van een CPU processo…
·Nero & Windows Zal niet Erase My rewrita…
·Hoe te Refill Epson Stylus inktcartridge…
·Hoe de bestanden van een volledige exter…
·Hoe DVD- RW Vervang op Acer Aspire 5100 
·Hoe maak je een CD /DVD Lens Diagnose 
·Hoe een HP Pavilion dv6000 CD-ROM- drive…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com