Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe te Refill Epson Stylus inktcartridges
De cartridges van de Epson Stylus lijn van printers zijn zeer vergelijkbaar met die welke worden gebruikt in zijn andere printers . Een handvol patronen - zoals de S020034 , S020047 of S020049 - kan een iets andere navullen techniek vereisen , maar ze allemaal in principe inhouden openen van een vulopening in de top naar beneden te lopen in de inkt kamer binnen . Zodra de kamer toegankelijk is , kunt u een basis refill-kit te gebruiken met een fles spuit te vullen de kamer , zoals bij de meeste printer - cartridges . Wat je nodig hebt
Plastic spuit fles
vervanging inkt
Plakband
tandenstoker
1/8-inch boormachine
Toon Meer Aanwijzingen
1

Houd de cartridge ondersteboven zodat de afvoer gaten om de printer papier op de top . Bedek elk gat met een stukje tape , draai dan de cartridge op de kop . Kopen van 2

Maak een gat in de bovenkant van de cartridge boven elke inktkamer . Voor de meeste cartridges , simpelweg porren een gat door het label met een tandenstoker . Met cartridges zoals de Epson Stylus 34 ( de behuizing van die zwarte ) , trek het label naar de vulopeningen en punctie het zegel van elk huis te onthullen . Voor de 47 of 49 kleuren cartridge , boor een 1/8-inch gat in de schil tussen het label en de voorkant .
3

Bepaal welke kleur van de inkt is in welke kamer ( indien je bent navullen een kleuren cartridge ) . De tandenstoker gebruikt om het doorprikken het gat moet trekken uit wat inkt te laten zien . Als u een cartridge waarin u het label direct doorboord , de volgorde van de kleur kamers is meestal cyaan , magenta en geel . Als je het gat gemaakt op een andere manier ( zoals bij de 34 , 47 of 49 patronen) , de volgorde is meestal magenta , cyaan en geel .
4

Vul de fles spuit met 5 ml inkt . Steek de naald in de vulopening en de inkt te injecteren . Er kan een spons in de kamer zijn, dus zorg ervoor dat de naald gaat helemaal door tot op de bodem . De 34 cartridge duurt tot 12 ml inkt .

Tape 5 over de vulling gaten die u hebt gemaakt . Als u geboorde gaten , kan plastic pluggen ( zoals die zijn opgenomen in een refill-kit ) zo goed werkt . Laat de tape op de uitlaat gaten als u de cartridge in de Epson Stylus printer te vervangen .
6

Voer een reiniging of aanzuigcyclus op de printer met de cartridge geïnstalleerd . Een tot drie cycli moet genoeg zijn . U moet mogelijk ook laten de cartridge staan ​​in de printer 's nachts , of voor maximaal 24 uur .

Previous: Next:
  computer Printers
·Het wijzigen van de lettergroo…
·Hoe je reparaties maken op een…
·Hoe je lege cartridges verkope…
·De installatie van de HP Photo…
·Hoe maak je een Date In een Pr…
·Hoe kan ik de Geschiedenis Bes…
·Tips voor het bijvullen Printe…
·Hoe kan ik een HP Deskjet 5650…
·Instructies over hoe u Refill …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Memory Stick gebruiken a…
·Aanwijzingen voor Tethering mijn mobiele…
·Waarom upgraden van een computer ? 
·Wat zijn PCI apparaten? 
·GeForce 6100 Pixel Shader Specificaties 
·Hoe maak Ink Stand Out 
·De beste Laptops voor Design Professiona…
·Hoe te formatteren een I880 SD Card 
·Hoe afdrukken van een fotoalbum 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com