Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
Waarom upgraden van een computer ?
Terwijl uw computer zijn vaak serveert u goed gedurende vele jaren , vooral als je geweest bent krijgt door het gebruik van oude versies van applicaties voor e-mail , webbrowsen , tekstverwerking en het berekenen van spreadsheets , uiteindelijk loopt u een obstakel . Bijvoorbeeld , kan de nieuwste versie van het besturingssysteem of uw favoriete toepassing van uw computer hebt specificaties dat uw computer niet aan . Je hebt er wel een nieuwe computer te krijgen , of een upgrade van de degene die je hebt . Installeer nieuwe versie van besturingssysteem

Als u wilt de nieuwste versie van het besturingssysteem van uw computer te gebruiken , is het misschien niet compatibel met de processor van de computer heeft op dit moment , dus je moet om het te verwisselen met een nieuwe centrale verwerkingseenheid . Dit kan goedkoper zijn dan de aanschaf van een nieuwe computer , afhankelijk van hoeveel je zou besteden aan de installatie zijn.
Geheugen en harde schijf

Een computer laadt software en bestanden van de vaste schijf in random access memory om het te gebruiken . De minder RAM uw computer heeft , kan de langzamere een toepassing uit te voeren , want het heeft tot het ophalen van bestanden te bewaren van de harde schijf . Dit is vooral belangrijk bij het gebruik van grote bestanden , zoals wanneer je foto's , video's of audio bestanden te bewerken . Wanneer u het RAM-geheugen upgraden , moet je betere prestaties zien . Wanneer uw computer een kleine harde schijf , kan je jezelf het lopen uit van opslagruimte voor bestanden . In plaats van het verwijderen van bestanden , kunt u een tweede interne harde schijf
Laatste Software en Games
installeren als de computer er is plaats , of voeg een externe harde schijf .

De nieuwste versie van uw favoriete software kan een zekere mate van CPU in termen van snelheid en rekenkracht nodig hebben , en het zou een minimale specificatie voor RAM-geheugen hebben . Als u niet uw computer te upgraden , zult u niet in staat om te profiteren van de verbeteringen in de nieuwste versie van de software . De computer kan niet in staat zijn om een hete nieuwe spel behandelen dat al uw vrienden spelen totdat je de processor , RAM of videokaart upgraden .
Compatibel Randapparatuur

kan een nieuwe printer , scanner , externe harde schijf of een ander apparaat dat niet compatibel is met de configuratie van uw computer aan te schaffen. Bijvoorbeeld , als je een nieuwe USB 2.0 externe printer en de computer ondersteunt alleen USB 1.0 , moet u de USB PC -kaart te upgraden . Een nieuwe monitor kan niet werken als je grafische kaart is te oud , dus je zal moeten om het te vervangen .

Previous: Next:
  computer Upgrades
·Hoe te installeren stuurprogra…
·Hoe maak je een 2 Processor to…
·Hoe je RAM upgrade niet herken…
·Is het mogelijk om Laptop Vide…
·Hoe een HP Pavilion DV2500 Upg…
·Hoe een computer te bouwen Gem…
·Hoe maak je een PC voor 3D CAD…
·Over Computer Speed ​​
·Hoe maak je een grafische kaar…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe het standaard Install Directory Get 
·Hoe te videogeheugen verhogen op de Comp…
·Hoe kan ik een draadloze kaart te instal…
·Hoe kan ik een Kindle boek in een Chicag…
·Hoe de Webcam Werken aan een Toshiba 
·Hoe te starten vanaf een cd-drive op een…
·Hoe maak je een Mac -computer verbinding…
·Instellingen voor een HP Deskjet F4140 
·Verschillen tussen Core 2 Duo en Core 2 …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com