Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
Specificaties voor de Centrino Duo
De nieuwste processor gebouwd door Intel met Centrino processortechnologie is de Intel Core 2 Duo-processor . Deze processor is ontworpen om consumenten te voorzien van betere prestaties en bandbreedte . De processor heeft een verbeterde batterijduur , verbeterde draadloze connectiviteit en mobiele dual - core prestaties . De nieuwe processor is verkrijgbaar in een verscheidenheid van laptop ontwerpen die kan worden aangepast aan uw behoeften . Core Intel 2 Duo Processor

De Intel Core 2 Duo-processor heeft twee keer de dichtheid van de Intel 65nm -technologie . Deze nieuwe 45nm packs meer transistors in dezelfde ruimte . De Advanced Smart Cache heeft een capaciteit van maximaal 6 megabyte . Beide kernen zijn in staat om toegang te krijgen tot de gedeelde L2- geheugen gebied , het minimaliseren van het busverkeer . De HD Boost biedt 47 nieuwe multi - media -instructies en een snellere Super Shuffle Engine dat SIMD- extensies verwerkt sneller . Alle materialen zijn 100 procent loodvrij . De Deep Power Down Technology en Intel Dynamic Power coördinatie toelaten uitschakelen tijdens inactieve perioden , en voorkomt hoge stroomverbruik .
Intel Pro /Wireless Network Connection 2945AGB

Intel Centrino Core 2 Duo-processor heeft een nieuw ontworpen Intel PRO /Wireless 1945ABG Network Connection . Deze nieuwe functie biedt consumenten de mogelijkheid om verbinding te maken met de meeste industriestandaarden gebaseerde draadloze LAN- infrastructuur in de 802.11b , 802.11a en 802.11g standaarden . Dit betekent dat de consument kan verbinding maken met het thuisnetwerk en openbare draadloze hotspots in gebieden zoals luchthavens , hotels , restaurants en coffeeshops .
Mobile Intel GM965 Express-chipset

een Mobile Intel GM965 Express-chipset , met de Mobile Intel Graphics Media Accelerator X3100 , is een optionele software voor verbetering die DirectX maakt * 10 hardware transformatie en verlichting met een Vertex Shader Model . De Intel Clear Video Technology zorgt voor verbeterde videokwaliteit , terwijl de verbeterde ondersteuning maakt weergave van zowel high - definition dvd -en Blu-ray formaten met geïntegreerde graphics . De chipset ondersteunt ook een digitale interface met geïntegreerde audio -en HDCP content protection . De verbeterde hardware versnelt voor MPEG2 en WMV98 afspelen .
Intel Next - Gen Wireless - N

De Intel Next - Gen Wireless - N ( Intel Wireless WiFi Link ) is een andere optie voor de Intel Centrino Core 2 Duo-processor . Deze optie werkt vijf keer sneller , in vergelijking met 802.11a /g producten met datasnelheden tot 300 Mbps . De MMO -technologie maakt gebruik van multi- path gedrag door het gebruik van meerdere zenders en ontvangers met een extra ruimtelijke dimensie aan de prestaties en het bereik te vergroten . Deze optie biedt naadloze connectiviteit in " Draft - N -modus . " De verminderde WLAN stroomverbruik helpt een grotere levensduur van de batterij voor het gemak van de consument .

Previous: Next:
  computer Upgrades
·Hoe Memory In een Aspire 5315 
·Hoe maak je een T5250 processo…
·Hoe u uw pc HD 
·Installatie van meer dan 2 GB …
·Nieuwe ideeën in de computert…
·Hoe kan ik gratis Toshiba driv…
·Hoe maak je een ATI Driver Upg…
·Hoe de processor wijzigen op e…
·De nadelen van quad-core proce…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·Hoe je batterij optimaliseren op een Mac…
·WCG200CC Vs . WCG200 
·De Verontreiniging van Toetsenborden 
·Hoe kan ik een upgrade van de RAM Proble…
·Hoe je toevoegen Video RAM 
·Waarom wordt mijn laptop Piep Bij het st…
·Hoe een HP Compaq Computer Put Back Toge…
·Hoe maak je een Tablet PC opladen in de …
·Hoe te Refill een HP 57 inktcartridge 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com