Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe je toevoegen Video RAM
Veel van de nieuwste computer games zijn grafisch intensieve programma's die een groot deel van Random Access Memory ( RAM ) om goed te werken nodig hebben. Zonder een aparte videokaart hebt geïnstalleerd , zal de computer alleen gebruik maken van de on-board grafische adapter ingebouwd in het moederbord . De adapter vernietigt slechts een klein deel van de beschikbare RAM-geheugen aan de macht van de graphics in een videogame , wat kan leiden tot trage prestaties . U kunt de hoeveelheid video RAM beschikbaar om uw computer te verhogen door het installeren van een nieuwe videokaart . Wat je nodig hebt
ScrewdriverVideo kaart
Toon Meer Aanwijzingen
1

Raadpleeg de handleiding die bij de computer -systeem om te zien of het heeft een open AGP , PCI of PCI - Express -kaartsleuf beschikbaar . Controleer om te zien hoeveel on -board videogeheugen het moederbord heeft momenteel met zijn grafische adapter , zoals 32 of 64 megabytes . Kopen van 2

Acquire een videokaart die overeenkomt met het type van de kaartsleuf je hebt beschikbaar is en dat er meer geheugen dan de on - board graphics adapter , zoals 256 of 512 megabytes heeft . Schakel de computer en wacht tot het besturingssysteem volledig stilgelegd .
3

Verwijder het netsnoer en alle andere kabels van de achterkant van de behuizing van de computer . Zet de computer op de rechterzijde . Zoek de case schroeven aan de boven-en onderkant van de achterkant van de zaak .
4

Verwijder de schroeven en vervolgens leg ze opzij op een veilige plaats waar ze niet verloren gaan . Duw het zijpaneel van de behuizing en schuif deze volledig af van de zaak , zodat het moederbord zichtbaar .
5

Zoek de grafische kaart sleuf , die zal worden gevestigd in de linkerbenedenhoek van het moederbord . Vergelijk de ingetoetste uitsparingen aan de onderzijde van de grafische kaart met de open gaten in de sleuf. Duw de kaart in de sleuf zodat de inkepingen line-up met de gaten .
6

Bevestig de schroef waarmee de videokaart om de kaart op zijn plaats kwam . Zet het zijpaneel weer op de zaak en sluit vervolgens de twee schroeven . Steek de kabels van de computer terug in de case .

Zet de computer 7 en plaats de cd die bij de grafische kaart kwam in het schijfstation van de computer . Volg de instructies die worden weergegeven op het computerscherm om software drivers van de grafische kaart te installeren .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe weet ik wat voor soort van…
·Hoe te Videokaarten voor XP Up…
·Welk type van geheugen Heeft e…
·De Aanbevolen hoeveelheid RAM …
·Wat zijn de fysieke geheugen a…
·Hoe de Memory Specificaties Up…
·7600GT Vs . 7300GT 
·Hoe Memory Upgrade over de Del…
·Hoe maak je een Netgear Gigabi…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe het ontwerpen van een Gaming PC 
·Hoe maak je een budget gaming laptop kop…
·Hoe kan ik een externe harde schijf met …
·Hoe maak je een Syslinux opstartdiskette…
·Specificaties voor de HP DL320 
·Hoe de voorkant Verwijderen uit een Appl…
·Specificaties voor de SonicWALL TZ 190 
·Hoe je Super 8 Kopiëren naar DVD of CD 
·Hoe heeft de technologie Beïnvloed Comp…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com