Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
De Aanbevolen hoeveelheid RAM voor Plesk
Plesk is een hosting en website control panel nut , dat is een alternatief voor cPanel , die je kunnen overwegen als u het opzetten van servers voor een hosting bedrijf . Plesk is compatibel met Windows en Linux . Ongeacht het besturingssysteem , Plesk 10 , dat is de nieuwste versie van de gegevens of publicatie , vereist niet meer geheugen dan software voor een personal computer . Plesk op Linux

Parallels Plesk Panel 10 voor Linux vereist slechts 512 van random access memory . Parallels , de maker van Pesk , beveelt een verhoogde hoeveelheid geheugen - tot 1 gigaybye - wanneer het ontvangen van veel accounts . Als u ook het aanbieden van het Web Presence Builder -software , dient u uw minimale hoeveelheid geheugen uitbreiden tot 768 MB . Deze eis is hetzelfde in verschillende versies en releases van Linux-servers , waaronder CentOS , CloudLinux 5 en 6 , Debian 5.0 en 6.0 , openSUSE 11.3 en 11.4 , Red Hat Enterprise Linux en Ubuntu Server LTS .
Plesk op Windows

Plesk
voor Windows is compatibel met Windows server 2003 en 2008 . Parallels adviseert minimaal 1 GB RAM-geheugen voor servers met Windows . Als u het hosten veel accounts op de server , moet u de hoeveelheid geïnstalleerd geheugen te verdubbelen tot twee gigabyte . Plesk voor Windows vereist ook een grotere hoeveelheid vrije harde schijf ruimte dan Plesk voor Linux . Je moet 32 GB vrije ruimte op uw Windows-server naar Plesk gebruiken .
Monitoring RAM Usage

Plesk
omvat een CPU en RAM controle hulpprogramma dat u maakt om bij te houden hoe uw server of groep servers , wordt hardware behandeling van de software . Deze monitoring tool is beschikbaar op de Watchdog module , in het tabblad Statistieken . Deze module kan vooral nuttig zijn als je het gevoel dat Plesk is te veel geheugen van als je debatteren over het installeren van meer geheugen aan de server , maar willen niet de server offline te nemen of betalen om de machine te upgraden . Plesk kunt u statistiek logs opslaan, zodat u ook RAM gebruik kunt bekijken in de tijd .
Overwegingen

Parallels alleen geeft het geheugen eisen voor de huidige versie van Plesk op haar website . Als u nog steeds gebruik van een oudere versie van Plesk op uw server , kan het zijn verschillende minimale RAM- vereisten , afhankelijk van andere software die u gebruikt en hoeveel hosting accounts bestaan ​​op de server .
< Br >

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe kan ik meer geheugen op ee…
·Hoe maak je een chip van een C…
·Asus CG5290 bevriezen 
·Interne draadloze kaart Instal…
·ATI 3870 8.5 Driver Specificat…
·Informatie over een Dual Socke…
·Ati Radeon 3100 Specs 
·Hoe te SCSI- drivers te instal…
·Die bussnelheid wordt geassoci…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe je moederbord Drivers Identificeer 
·Hoe kan ik meedoen aan een fractie Into …
·Hoe maak je een K790a Memory Stick Micro…
·Hoe te converteren VGA naar HDMI 
·Hoe om documenten te scannen met een HP …
·Hoe maak je een computer uitbreidingsslo…
·Hoe maak je een HP met trackpad scrollen…
·Heeft de Asus P5Q - E Fail to Post ? 
·Hoe de HP Designjet 800 printkoppen te r…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com