Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe de HP Designjet 800 printkoppen te reinigen
HP Designjet 800 serie 24 - en 42 - inch brede printers bieden zakelijke en technische professionals met een hoge resolutie , groot formaat inkjet afdrukken inclusief schema's en plannen , lijntekeningen en illustraties , presentaties en affiches . Na verloop van tijd , zal de Designjet 800 printkoppen en printkoppen drager elektrische contacten vies met stof , papier deeltjes en ander vuil wat resulteert in verminderde afdrukkwaliteit waaronder wazig of lichte beelden en nietig vlekken worden . Wanneer dit gebeurt , moet u de printkoppen te verwijderen en veeg het puin om de efficiëntie printer te verbeteren . Wat je nodig hebt
Koffiefilters
Linamentvrij doeken ( optioneel ) Briefpapier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zet de HP Designjet 800 printer uit . Zet hem weer aan en wacht tot het klaar is met initialiseren .

Druk 2 de " Pijl omlaag "-toets om de dubbele inkt markeren druppels op de rechterkant van het scherm dat het menu " Inkt " vertegenwoordigen . Druk op de " Enter "-toets om het menu te openen.
3

Ga naar " Vervang printkoppen " op het scherm met de toets " Pijl omlaag" . Druk op de toets " Enter " . Til de bovenklep en vervolgens de deksel drager .
4

Leg een groot stuk papier op een nabijgelegen balie of tafelblad . Verwijder een printkop uit zijn drager sleuf en leg het op zijn kant op het papier . Herhaal dit met de andere printkoppen .
5

Haal het netsnoer uit de achterkant van de printer .
6

Veeg de elektrische contactpunten op de printkoppen en drager slots met een licht vochtige koffiefilter of een niet-pluizende doek om het stof en ander vuil te verwijderen
7

Plaats de printkoppen terug in de drager - . maken van bepaalde dat de kleur wordt weergegeven in elke sleuf en de kleur op elke printkop label wedstrijden . Laat de drager en top covers.
8

Sluit het netsnoer en controleer of u gewoon papier of HP Bright White Inkjet ( Bond ) Paper , HP Coated of Papier met coating , HP High - Gloss Photo hebben papier of HP Satin Poster Paper - in de printer is geladen . Zet de printer aan en wacht tot de printer te vragen om de printkoppen uit te lijnen .
9

Blader naar de " Ink " menupictogram met de toets " Pijl omlaag" en druk op ' Enter '. Scroll naar " Printkoppen uitlijnen " en druk op " Enter ". Scroll naar " Standard " als hierom wordt gevraagd en druk op " Enter " om de uitlijning te starten .

Wacht 10 voor het proces om te eindigen in ongeveer 4 1/2 minuten en de printer te vragen om een ​​run kleurkalibratie procedure . Als het papier in de printer is anders dan het type dat gebruikt wordt het laatste type dat u de printer gekalibreerd , laadt het type eerder gebruikt . Selecteer het menu " Inkt " weer , selecteer "Color Calibration " op het menu en selecteer vervolgens " kalibreren papier . " Wacht tot de procedure tot het einde en dan beginnen afdrukken van uw projecten .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe te Laser cartridges Recycl…
·Hoe te Refill Samsung ML 2010 …
·Hoe te Self - Refill een HP La…
·Laser Printer Color Space Vs .…
·Hoe kan ik een testpagina afdr…
·Hoe je inktcartridges Ontstopt…
·Hoe maak je een PGBK inktpatro…
·Wat te doen met een gebroken L…
·Epson Printing Tutorials 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een HP Herstelpartitie overb…
·Mijn Lenovo T400 wil niet starten 
·Hoe kan ik een dvd afspelen op een Dell …
·Hoe maak je een Bluetooth configureren o…
·Hoe de Keyboard Switch Terug naar Engels…
·Hoe te herstellen van een Dell 9300 naar…
·Hoe te Sluit een externe harde schijf om…
·Hoe te PCI grafische kaart te installere…
·Soorten Mobile Storage Media 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com