Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Stappen in kleurendruk
Color printers kunnen zorgen voor de precieze verdubbeling van kleurrijke digitale afbeeldingen in een langdurige druk die geschikt zijn voor weergave . Het verkrijgen van die precisie , echter is meer nodig dan alleen het laden van de afbeelding op uw computer en vervolgens deze naar de printer sturen . Om ten volle te profiteren van de reproductieve mogelijkheden van uw systeem , gebruikt u de juiste instellingen voor printer , inkt , papier en systeem . Het vinden van de juiste instellingen voor de beste resultaten kunnen uren van trial and error , maar met behulp van een ICC-profiel bespaart u tijd en materialen . Als u instellingen gemaakt door de fabrikant van de printer te gebruiken , kunt u produceert een print dat is een kunstwerk . Wat je nodig hebt
ICC-profiel
Graphics toepassing
Inkt en papier specificatie
Color printer
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit uw printer website van de fabrikant en zoek de download sectie . Download de ICC-profiel gemaakt voor uw model printer en het type inkt en papier die u gebruikt . Sla het profiel naar de Windows-map op uw harde schijf , u het in de printer /kleur subdirectory . Kopen van 2

Start een grafisch programma en open de afbeelding die u wilt afdrukken .
< Br > Goedkope 3

Open het setup- opties van de printer in het grafische programma en stel het juiste papierformaat en de oriëntatie . Voer de geavanceerde printerinstellingen en zoek de afdrukprofiel sectie . Stel het profiel naar ICC , en controleer vervolgens de " Colorimetric Relative " om af te drukken met behulp van de exacte kleuren van de geselecteerde afbeelding in plaats van benaderingen . Deze optie zal het afdrukken langzamer worden , maar geven u een meer precieze afdruk . Vink het vakje "Use Black Point Compensation " alsook om nauwkeuriger te portretteren gradiënten van zwarte inkt . Verlaat het menu Geavanceerde instellingen .
4

Open het afdrukken eigenschappen menu om de installatie van de printer te voltooien . Selecteer het type papier dat u gebruikt , schakel dan de " High Speed ​​" en " Edge Smoothing " dozen om te voorkomen dat de printer wijzigingen aanbrengen in de afdruk die afwijken van het werkelijke beeld. Vink het vakje voor " ICM " onder Color Management toe te staan ​​voor het gebruik van het ICC-profiel , selecteer dan " No Color Adjustment " om het profiel te gebruiken zonder filters .
5

Verlaat de afdruk eigenschappen menu , druk de afbeelding af met de geselecteerde instellingen . De printer zal dupliceren de afbeelding met behulp van zo dicht mogelijk bij het ​​aantal en de sterkte van de kleuren in de afbeelding mogelijk te maken voor de printer .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe te Afbeelding problemen op…
·Hoe te wijzigen van een Canon …
·Hoe maak je 6 x 11 Postcards P…
·Hoe te Cartridges van een HP P…
·Hoe te Index Cards Met behulp …
·Hoe te Herstart spooler servic…
·Hoe maak je een zelftest uitvo…
·Hoe te Plotter Problemen oplos…
·Hoe maak je een lokale printer…
  Related Articles
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
Hoe kan ik meer apps in de Apple iPad La…
Hoe te openen kantoor in een iPad 
Hoe om te gaan naar Airplane Mode in de …
Hoe te Apps bijwerken in een Jailbroken …
Hoe te Albums maken in iPad 
Hoe je iPad niet weergegeven in iTunes P…
Hoe kan ik een iPad in ESL Gebruik 
Hoe je Safari Erase in een iPad 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Photosmart Wireless Prin…
·Hoe te openen een Compaq desktop 
·HP Pavilion DV7 - 1285DX Specs 
·De beste manieren om Clean Up Electronic…
·Mijn Mac Zal niet lezen Mijn USB Flash D…
·ATI Radeon 7500 -instructies 
·Hoe de TCP /IP configureren op een HP La…
·Hoe gratis Kindle Romance Boeken Downloa…
·Hoe maak je een Prototype Get PCB 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com