Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe de TCP /IP configureren op een HP LaserJet 5
De HP LaserJet 5 printer kan een waardevol onderdeel van uw kantoor of thuisnetwerk zijn als u een HP JetDirect netwerkkaart geïnstalleerd . U kunt de printer toevoegen aan uw netwerk zodra u een netwerkkaart installeren en een IP- adres toe te wijzen uw printer . U kunt de TCP /IP-instellingen , waaronder het IP-adres handmatig in te voeren , uit de printer menu's via het bedieningspaneel . Alles wat je nodig hebt is een toegewezen IP-adres en een paar drukken op een knop om uw printer te configureren voor gebruik op uw netwerk . Wat je nodig hebt
HP Laserjet 5 -printer
Toon Meer Aanwijzingen

Druk op 1 op de "Menu " knop herhaaldelijk om door het menu -systeem van de printer te bladeren . Blijf op " Menu " , totdat de tekst "HP MIO Menu . " Kopen van 2

Druk op de " Item" knop om het submenu te openen en blijf drukken totdat de display " CFG Network = Nee. " Verander de instelling door op de knop " + " , en het display verandert naar " CFG Netwerk = Yes . " Druk op "Select " om de selectie te bevestigen .
3

Druk op de "Item " toets om het menu TCP /IP toegang . Druk op " Item" meerdere keren totdat de display " CFG TCP /IP = No " Druk op de knop " + " om het display te wijzigen in " CFG TCP /IP = Yes " en druk op de " Select " knop om toegang te krijgen tot de TCP /IP- menu .
4

Druk op de " Item" knop om door de TCP /IP- menu te rollen tot ' BootP = Ja " op het display verschijnt . Druk op de knop " + " om de instelling te wijzigen in " BootP = No " en druk op " Select " om te bevestigen .
5

Druk op de " Item" knop om te beginnen aan de IP-instellingen wijzigen . Op het display verschijnt " IP Byte 1 = ( # ) . Druk op de knop " + " om IP- byte 1 naar de gewenste waarde . Druk op " Select " om het eerste IP- byte nummer te bevestigen . Het display zal dan kunt u naar de tweede IP- byte in te voeren . Verander de waarde door op de knop " + " en druk op " Select " om te bevestigen .
6

verder met het invoeren van de gewenste waarden voor de derde en vierde IP bytes , het subnetmasker , de syslog -server IP en de gateway . Verander de waarden met de toets " + " en bevestig elke invoer met de " Select" knop .
7

Druk op de knop " Online " om het netwerk menu te verlaten en terug online brengen van de printer . Stuur een testpagina naar de printer via het netwerk om te controleren of het TCP /IP- instellingen correct zijn .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een USB -printer i…
·Hoe maak je een Epson CX5000 R…
·Hoe een printer te gebruiken a…
·Hoe de sheetfeeder Gears Reset…
·Hoe je kabels verbinding Van e…
·Hoe de printkop reinigen in ee…
·Hoe te CX6600 wijzigen inktcar…
·Hoe maak je een HP multifuncti…
·Hoe de printcartridge Heads Cl…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de Touchpad uitschakelen in een Dell…
·Wowway Compatible Cable Modem 
·Het belang van een computer CPU 
·Hoe maak je een Epson Perfection 3170 Ph…
·Hoe Hook Up een Dell -computer op een tv…
·Hoe maak je een Gateway P - 7805U harde …
·Hoe Fix of vervangen van een Inspiron 91…
·720p Vs . 1080p gaming laptops 
·iPhoto zal niet importeren Alle foto's 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com