Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Wowway Compatible Cable Modem
WOWway is een van de kleinere en minder dure communicatie service providers het aanbieden van high-speed internet , kabel en telefonie . In 2009 , begonnen ze het opladen van een huurprijs voor hun kabelmodems . Sinds modems duren meestal drie tot vijf jaar , de aankoop van uw eigen modem werd erg aantrekkelijk . Helaas zijn veel van de compatibele modems die zal draaien op het WOWway netwerk en zijn direct beschikbaar voor de consument worden niet ondersteund door WOWway . Niet wordt ondersteund betekent dat de tech service-afdeling niet zal helpen bij het oplossen van verbindingsproblemen die je hebt met dat merk van de modem . De meeste van hun ondersteunde modems zijn niet beschikbaar voor aankoop consument , met uitzondering van de Surfboard 6120 . Met ingang van december 2010 , is DOCSIS 3.0 , de nieuwste en snelste modem protocol , alleen ondersteund voor gehuurde WOWway modems . Volledig Ondersteunde Modems

Alle Scientific Atlanta modems ( $ 38 Gebruikt als van december 2010) worden ondersteund . Ze zijn zwart en zitten horizontaal . Sommige gebruikte modems zijn beschikbaar . SA is nu eigendom van Cisco . Het is moeilijk of onmogelijk voor de consument om een nieuwe .
Alle p Non - modems Linksys by Cisco volledig ondersteund schaffen maar alleen de geïntegreerde kaarten ( $ 900 per december 2010) zijn gemakkelijk verkrijgbaar door consumenten . De standalone Cisco modems zijn moeilijk of onmogelijk om nieuwe te vinden .

Alle Arris modems ( $ 10 als van december 2010) worden ondersteund . Ze staan ​​rechtop en zijn zwart . Het is moeilijk of onmogelijk om deze nieuwe modem krijgt , hoewel sommige pre - owned Comcast modems beschikbaar . Het is onzeker of deze geschikt zijn voor WOWway zou zijn , aangezien er geen specificaties beschikbaar .

De Motorola SB6120 ( $ 78 per december 2010) zit horizontaal , heeft een Ethernet /USB -poort en is zwart .
Compatilble 3.0 modems bij lagere snelheden
echter , is het niet draaien op DOCSIS 3.0 snelheden als van december 2010; het kan DOCSIS 3.0 , 2.0 en 1.1 draaien en wordt ondersteund door WOWay technische ondersteuning .

Elke DOCSIS 3.0 modem dat is achterwaarts compatibel met DOCSIS 1.0 zal werken op de WOWway systeem . Dit zijn echter langzamer dan WOWay ondersteunde modems .

Zoom
5341 ( $ 80 per december 2010) is zwart , zit horizontaal , heeft een Ethernet /USB -poort en loopt DOCSIS 3.0 , 2.0 , 1.1 en 1.0 -diensten , waardoor deze verenigbaar met de WOWway systeem, maar het wordt niet ondersteund door de WOWay technische support team .
compatible 2.0 modems bij lagere snelheid

Linksys CM100 Cable Modem
( $ 53 vanaf december 2010) heeft een Ethernet /USB -poort en loopt DOCSIS 2.0 , 1.0 en 1.1 -diensten , waardoor zij aansluit bij de WOWway systeem, maar het wordt niet ondersteund door de WOWay technische support team .

SURFboard
SB5101 heeft een rechte vorm , is donkergrijs en is in staat 38Mbps/30Mbps Download /Upload snelheid. Het heeft een Ethernet /USB -poort en loopt DOCSIS 2.0 en 1.x -diensten , waardoor zij aansluit bij de WOWway systeem, maar het wordt niet ondersteund door de WOWay technische support team .

D - Link DCM - 202 Cable Modem
( $ 70 per december 2010) heeft een rechtopstaande vorm en is zilver . Het heeft een Ethernet /USB -poort en loopt DOCSIS 2.0 , 1.1 en 1.0 -diensten , waardoor zij aansluit bij de WOWway systeem, maar het wordt niet ondersteund door de WOWay technische support team .

Zoom Cable Modem
5241 ( $ 50 als van december 2010) heeft een horizontale vorm en is zwart . Het heeft een Ethernet /USB -poort en loopt DOCSIS 2.0 en 1.0 -diensten , waardoor zij aansluit bij de WOWway systeem, maar het wordt niet ondersteund door de WOWay technische support team .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Intel Pentium 4 Processor Gesc…
·Hoe Hook Up Twee Videokaarten 
·Hoe te Overclock een I7 940 In…
·Hoe te MediaGate Reset 
·Hoe te Surge Protectors Reset …
·Hoe de naam van een Mounted Dr…
·Basics in Computer Hardware 
·Hoe Hard Drive Vervang in de A…
·Hoe gegevens op een verwisselb…
  Related Articles
Video Compatibel met de iPad 
Is een iPad compatibel met Flash ? 
Hoe te Cox Cable streamen op mijn iPad 
Welke kabel is voor video-uitgang op een…
Is de iPad Compatibel met Apple TV? 
Zijn de iPad Games Compatibel met de iPo…
Is de iPad compatibel met Silverlight ? 
Het verschil in VGA- en DVI -kabel 
Hoe Set Up Uitgebreid overzicht op twee …
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een inktcartridge voor Canon …
·Hoe kan ik een Dell 1700N Reset 
·Problemen oplossen HP Photosmart C5140 p…
·Wat is een Lap Inloggen ? 
·Geheugen Chip Identification 
·Hoe te Connect Peer to Peer Via Bluetoot…
·Mijn Labtec Webcam is Fuzzy & Niet Clear…
·Wat zijn de namen die aan virtueel geheu…
·Waarom niet Moderne beeldschermen Burn 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com