Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe een printer te gebruiken als een fotokopieerapparaat
Veel opties zijn beschikbaar om uw printer te gebruiken als een kopieermachine als je niet een twee - in-een -of drie - in-een machine kan betalen met printer , copier en fax mogelijkheden . Afhankelijk van uw kantoor aan huis set-up , kunt u kopieën van tekstdocumenten of foto's met behulp van de apparatuur die u al eigen te maken . Gratis software toepassingen , zoals iCopy , kunt u ook de efficiëntie van uw kopiëren taken te verhogen . Volg de onderstaande stappen te stroomlijnen maken van kopieën met behulp van eenvoudige apparatuur in uw huis . Instructies
1

Bepaal of uw printer een SD-geheugenkaartsleuf . Als uw printer een rechtstreekse SD- kaart poort , neem een ​​foto van uw document of rechtstreeks uploaden van uw foto's van uw digitale camera . Gebruik een hoge - resolutie-instelling op uw camera wanneer u foto's van een tekstdocument aan voldoende kwaliteit kopieën te garanderen . Zodra u de geheugenkaart , bekijken , bijsnijden plaatst en veranderen het beeld zoals nodig . Printen dan zoveel exemplaren als nodig . Foto's doorgaans beter kopieën afdrukken vanaf een camera of geheugenkaart dan wanneer gescand .

Look 2 te zien of uw printer is uitgerust met een USB- poort waarmee de camera kan worden aangesloten in rechtstreeks . Deze methode kan worden gebruikt zonder dat de geheugenkaart uit uw digitale camera te halen . Evenzo , zodra uw computer herkent de verbinding , uw printer of de computer standaard software zal je toestaan ​​om het beeld te veranderen .
3

Sluit uw digitale camera rechtstreeks aan op uw computer als de printer niet met een invoermogelijkheid . Gebruik van de computer foto software om ervoor te zorgen afbeelding van het document is leesbaar en gecentreerd . De software zal ook toestaan ​​om het beeld te vergroten tot een volledige pagina te passen in het geval uw foto van het document was een verkeerde grootte .

Scan 4 uw document als u eigenaar bent van een scanner en geen camera . Scannen kunt u de leesbaarheid van een tekst document te garanderen , maar vereist ook het hebben van het originele document bij de hand . Scannen levert gewoonlijk hogere kwaliteit , betere - gecentreerde kopieën voor tekstdocumenten .
5

Download iCopy van http://ICopy.sourceforge.net bij gebruik van een scanner om de kopieën sneller te maken . Klik op het tabblad " Compatibel scanners " op de rechterkant van het scherm om te controleren of uw scanner zal de iCopy software herkent . Klik op het tabblad " downloads" op de rechterkant van het scherm en sla de juiste software op uw harde schijf en druk vervolgens op de knop "Install" . Eenmaal geïnstalleerd , zal iCopy automatisch openen op uw computer zodra u op de " Scan" knop op uw scanner . Tijdens het eerste gebruik , zal het programma u vragen een paar opmaak vragen en uw scan zal worden verzonden naar uw standaard printer .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe te Refill de toner van een…
·Hoe Video Repair Van een Canon…
·Hoe kan ik een HP 12A converte…
·Hoe kan ik een fax met behulp …
·Hoe te Ricoh Toner cartridges …
·Hoe maak je een HP 60 Serial V…
·Intermec 3400 Specs 
·Hoe controleert de Tonerniveau…
·Hoe het opzetten van draadloos…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Bluetooth -adapters die werken met Windo…
·Hoe de helderheid of contrast op een lap…
·Wat is PC2700 geheugen? 
·Het toevoegen van RAM naar een Dell -com…
·Mijn HP Mouse is traag 
·Barcode scanners toelaten om barcodes te…
·Hoe maak je een HP W19 Monitor installer…
·Hoe kan ik een HP 98 inktcartridge 
·Hoe om documenten te scannen naar de HP …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com