Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe je reparaties maken op een Canon i9900
De Canon i9900 fotoprinter bevat acht inktcartridges met een volledige waaier van kleuren inkt , waardoor de printer full-color afdrukken , evenals monochromatische prints te produceren . De i9900 kunt normaal papier , evenals fotopapier behandelen en heeft de mogelijkheid om randloze foto's af te drukken . Als uw Canon i9900 problemen heeft die vereisen dat u om het te repareren , het oplossen van de situatie om ervoor te zorgen dat u de oorzaak eerst weten . Als de reparatie is buiten je vermogen , neemt de printer aan op een reparatiewerkplaats . Instructies
Banded Printouts
1

Open toegangsklep voor de inktcartridges van de printer en wacht tot de cartridges om tot stilstand te komen . Verwijder de cartridges een voor een en trek een van de beschermende tape van de cartridges kwam verpakt in , oorspronkelijk .

Place 2 elke cartridge in de sleuf die dezelfde markeringen als de cartridge heeft . Druk op de bovenkant van elke cartridge totdat het lipje op de voorzijde klikken , met vermelding van de cartridge stevig op zijn plaats en sluit de inkt - cartridge toegangsklep.

Klik 3 op het Windows-pictogram op de taakbalk van de computer , klik dan op de optie " apparaten en printers " in het menu . Klik op "Printers " vervolgens met de rechtermuisknop op het pictogram van de i9900 's en klik op " Printing Preferences . "

Klik 4 op het tabblad "Onderhoud" , vervolgens op de knop met het label , " Deep Cleaning . " Klik op de radioknop naast " Alle Kleuren ", klik dan op de " Uitvoeren " knop om alle printkoppen van de printer te reinigen .
5

Herhaal het reinigingsproces voor alle van de printkoppen omhoog drie keer . Als het probleem blijft , vervang de cartridges .
Lampje knippert en drukt niet af
6

Controleer de invoerlade van de printer om te controleren of het is papier . Zo niet , plaats een stapel nieuw papier in de invoerlade en probeer opnieuw af te drukken .
7

Trek het vastgelopen papier in de ingang of uitgang laden , als de printer het papier in de invoerlade . Druk op de "Power " -knop om de printer uit te zetten , als je niet kunt het papier verwijderen , druk dan opnieuw op de " Power" -knop om de printer normaal opstarten en verwijder de vastgelopen papier .
8

Druk op de " Power" -knop van de printer uit te zetten en de stekker uit het stopcontact . Open bovenkant van de printer en front covers en verwijder eventuele vreemde voorwerpen , zoals paperclips of nietjes .
9

Sluit kleppen van de printer en steek de stekker weer in het stopcontact . Verwijder al het papier uit de invoerlade en bladeren door het om te controleren of er geen vellen aan elkaar geplakt .

Plaats 10 het papier in de invoerlade en de papiergeleiders aan de randen van het papier stack . Als de printer blijft vastlopen , vervang het papier met een aantal uit een ongeopende verpakking .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe kan ik inkt in een Epson R…
·Hoe afdrukken Good Foto's 
·Hoe doe ik Refill de PG40 Blac…
·Hoe doe ik Refill een Canon X2…
·Hoe het opzetten van een HP Of…
·Hoe zou u weten wanneer uw ink…
·Inkjet Vs . Laser Printer Kost…
·Hoogst gewaardeerd Remanufactu…
·Hoe maak je een toner voor een…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Lexmark C500 Problemen 
·Hoe om verwijderde PST-bestanden terugze…
·Wat is een CF Single Chip 
·Hoe maak je een Epson Stylus Photo 785EP…
·Hoe een Express/54 Slot converteren naar…
·HP USB Flash Drive instructies 
·Hoe te Bluetooth In MSI Wind 
·Dell 8500 Specificaties 
·Moederbord upgrades voor HP Pavilion A31…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com