Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
Hoe maak je een ATI Radeon 9200 AGP videokaart installeren
een ATI Radeon 9200 AGP videokaart installeren is makkelijk te doen , zelfs als je niet van een nerd . Alles wat je nodig hebt is een schone werkplek en een schroevendraaier . Videokaarten , ook wel aangeduid als grafische kaarten , zijn computer hardware componenten die verantwoordelijk zijn voor het renderen van grafische beelden, zoals films en video games . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Goed verlichte , stofvrije werkruimte
Anti - statisch polsbandje
Toon Meer Aanwijzingen
1

Koppel uw computer van de stroomvoorziening door het verwijderen van het koord dat leidt tot de stroomvoorziening . Verwijder eventuele andere kabels bevestigd aan de achterzijde van de computer zaak , waaronder de monitor , muis en toetsenbord . Leg de computer op zijn kant op een schone , vlakke ondergrond in een goed verlichte ruimte . Vermijd statische door alleen het openen van de computer gevallen in hout of beton - vloer kamers , en op oppervlakken niet bedekt met stof .

Strap 2 op een antistatisch polsbandje te " bakken " onderdelen van de computer te voorkomen . Zoek de case schroeven van het zijpaneel van de behuizing van de computer op , meestal gelegen op het achterpaneel . Gebruik een kruiskopschroevendraaier om het zijpaneel geval schroeven te verwijderen , en leg ze veilig opzij . Verwijder het zijpaneel van de computer zaak en zet opzij.

Look 3 binnen in de behuizing van de computer . Uw moederbord moet zichtbaar parallel met de andere zijpaneel , naar boven naar u toe zijn. Zoek de AGP-slot op het moederbord , die parallel met een slot opening aan de achterkant van de computer geval zal zijn . Herkent het verschil tussen AGP en PCI -of PCI - Express grafische kaart slots eenvoudig door op te merken dat de AGP- slots zijn meestal bruin , terwijl andere grafische kaart slots zijn wit .
4

Verwijder eventuele bestaande videokaart van AGP slot , indien aanwezig . Houd de kaart met een hand vast en druk op de knop of hendel die de kaart " opgesloten" in , als uw moederbord heeft een .

Line up ATI Radeon 9200 AGP videokaart met de AGP- sleuf van uw 5 moederbord. Houd de kaart in een hand en gebruik de andere om de hendel of knop ingedrukt houdt , indien aanwezig , volgens dezelfde procedure als een vooraf bestaande grafische kaart verwijderen . Druk voorzichtig maar stevig in positie , sommige moederborden kan " klikken " om u te laten weten dat de kaart volledig is geplaatst . Proberen om de videokaart schudden in de sleuf , indien goed geplaatst zou blijken " recht " in de sleuf en bewegen heel weinig
6

Sluit de computer zaak door monteren van het zijpaneel en vast te schroeven . plaats . Terug de computer naar de reguliere locatie en opnieuw te verbinden met de stroombron . Steek uw monitor in de bijbehorende sleuf op de videokaart als het lijkt door de blootgestelde achterkant van de computerbehuizing .

Vermogen 7 uw computer aan en plaats de schijf die kwam bij uw ATI Radeon 9200 AGP videokaart . Download drivers zoals gespecificeerd . Downloaden van drivers is ook mogelijk op de website van ATI's ( zie onderstaande link onder Resources ) als er geen disk is opgenomen of schijf niet correct werkt .

Previous: Next:
  Videokaarten
·Hoe maak je een videokaart ins…
·Hoe maak je een grafische kaar…
·Hoe maak je een Video Card In …
·Hoe kan ik erachter komen of m…
·Hoe maak je een Video Card Dri…
·Hoe een ACER geïntegreerde vi…
·Hoe maak je een Radeon X1650 P…
·Hoe maak je een grafische kaar…
·Informatie over de ATI Radeon …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Acer Aspire 3050 -BIOS Fout 
·Hoe kan ik een HP Deskjet D4260 printer …
·Hoe je Wireless Verbeter 
·Hoe te loggen op een D - Link Router 
·Hoe een BIOS- wachtwoord te achterhalen …
·Hoe maak je een VGA-kaart bijwerken 
·Problemen met Infotmic 
·Hoe maak ik een Thinkpad 600 CMOS-batter…
·Hoe te Headphone Mono Jacks converteren …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com