Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Servers >> Content
Wat zijn Computer Blades
Een computer mes , of blade server is een server ? - Een computer die een dienst of diensten , voor andere computers via een netwerk verbonden met het voorziet - die op een enkele printplaat , in plaats dan binnen een systeem unit . Elk blad omvat een centrale verwerkingseenheid , geheugen , harde schijf en netwerkinterfacekaart en voegt in een behuizing , die veel messen houden . Het chassis zorgt voor stroom en beheer voor alle messen . Capaciteit

Technisch , een volledige blade server kan bestaan ​​uit een chassis en een enkele blade , maar het chassis is fysiek ontworpen om te draaien met alle , of bijna alle van haar bladesleuven vol . Het chassis heeft een stroomvoorziening en koeling units die zijn groter en robuuster dan die in traditionele servers , dus een blade server meestal bewijst alleen rendabel als je vult het grootste deel van de bladesleuven snel . Blade servers zijn best werkzaam in organisaties die al een hoge vraag naar gegevensverwerking of de vraag die naar verwachting snel groeien .
Voordelen

Blade servers
bieden aanzienlijke ruimtebesparing wanneer vergelijking met traditionele servers . Een organisatie kan een blade server chassis passen met 16 of meer afzonderlijke blades , maar het chassis plus messen neemt slechts dezelfde ruimte als een traditionele server . Typisch , blade servers gebruiken ook minder energie , minder warmte en zijn gemakkelijker te onderhouden dan hun traditionele tegenhangers . Blades servers worden vaak op inzet van een organisatie om " groene " computergebruik te verhogen .
Maintenance

Blade servers
zijn zo ontworpen dat technici messen kunnen toevoegen of vervangen zonder onderbreking van de door de andere messen in het chassis diensten . Bladen kan worden " hot - geruild " - zet in of uit dienst genomen , terwijl het systeem is up and running - met minimale configuratie . Bovendien kunnen nieuwe processor , communicatie- of opslag -technologie , worden uitgevoerd op de bladen die passen in een bestaande chassis. Afhankelijk van het type chassis , kunnen andere server blades andere processor technologieën of zelfs verschillende besturingssystemen draaien , een mes kan worden met Microsoft Windows , terwijl een ander loopt Unix of Linux
Beheer
.

Natuurlijk, als een enkel chassis faalt, kun je geconfronteerd worden met het equivalent van 16 of meer traditionele servers niet op hetzelfde moment , dus management software is belangrijker dan ooit . -En meetinstrumenten gemakkelijk te gebruiken en kan routinematig beheer tientallen bladen tegelijk moet , bij voorkeur van een grafische user interface. Zij moeten ook in staat zijn op te sporen , te analyseren en te verklaren hardware knelpunten .

Previous: Next:
  Servers
·Hoe te BTU zoeken 
·Wat zijn Computer Blades 
·Wat is een server? 
·Hoe kan ik een mailbox via de …
·Hoe te SSL configureren voor I…
·Hoe maak je een Server Rack Be…
·Hoe maak je een Sun Sparc Syst…
·Tips voor Server Maintenance 
·Hoe maak je een USB-printserve…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het nu iTunes University Cursussen v…
Wat is een jailbroken iPad ? 
Hoe je foto's te synchroniseren vanaf uw…
Hoe Hook Up een iPad naar uw computer 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Wat Goed Is de iPad ? 
Kan de iPad de plaats innemen van een co…
  Hardware Articles
·Hoe de Glass Clean Van Mijn HP G4050 
·Hoe te kopen een laptop harde schijf voo…
·Hoe te D Drive Erase 
·Hoe vindt Gereconditioneerde Apple Mac-l…
·Hoe de printkop wissen op een Epson C42U…
·Zal een Seagate harde schijf 6531 Werk o…
·Hoe te vervangen een APC UPS 750 Battery…
·Wat is een herschrijfbare dvd ? 
·Hoe maak je een USB-poort Identificeer 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com