Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Wat is een herschrijfbare dvd ?
DVD's zijn uitgegroeid tot een gemeenschappelijke opslagmedium voor computergebruikers vanwege hun draagbaarheid , kosten en opslagruimte . Een dvd-brander kunt u een back- up van uw gegevens en maken video -schijven te spelen in normale DVD -spelers . Als u een toepassing die regelmatig gebruik van opgenomen dvd's nodig hebben , echter , kunt u in staat om geld te besparen met behulp van herschrijfbare media plaats . Herschrijfbare dvd's bieden alle voordelen van een opneembare schijf in combinatie met de mogelijkheid om dezelfde schijf vele malen opnieuw te gebruiken . DVD opname

Alle DVD's bevatten een dunne laag folie ingeklemd tussen kunststof lagen . Bij een vervaardigde DVD , wordt deze folie " ingedrukt " creëren putjes dat de reflectie van een laserbundel veranderen terwijl deze over het oppervlak passeert . Deze veranderingen maken het binaire enen en nullen die het mogelijk maken de schijf voor gegevensopslag . Beschrijfbare DVDs gebruik een laag van warmte - gevoelige kleurstof plaats , die verkleurt als het wordt verwarmd . Dit creëert een permanente donkere vlekken die reflectie van de laser te blokkeren , het opslaan van gegevens op vrijwel dezelfde manier als een geperste schijf .
Herschrijfbare dvd's

In een herschrijfbare dvd , de opneembare laag een speciale metaallegering die eigenschappen verandert als getroffen door een laser . Zoals het schrijven oppervlak verandert van kristallijn naar amorf , dit verandert wel de reflectiviteit , het opnemen van gegevens in vrijwel dezelfde manier de hittegevoelige kleurstof op een beschrijfbare schijf doet . Echter , het proces is omkeerbaar , en u kunt de disc te wissen , terugzenden van het oppervlak in de oorspronkelijke staat . Helaas, herschrijfbare dvd's niet toe dat selectieve verwijdering , zoals magnetische harde schijven te doen , je moet de hele schijf te wissen voor hergebruik
Formats

Er zijn twee . belangrijke types van herschrijfbare schijven . DVD-RW discs groeide uit van een indeling gemaakt door Pioneer in 1997 . Een groep fabrikanten wel de DVD + RW Alliance onderhoudt een concurrerende standaard . Beide discs kan ongeveer 4,7 gigabyte aan gegevens , maar de twee formaten zijn volledig incompatibel en maken gebruik van verschillende soorten media . Gelukkig is het eenvoudig om herschrijfbare dvd-stations die op beide soorten schijf kan schrijven vinden , en de computer DVD-stations kunnen gemakkelijk van beide formaten lezen . Als u het branden van schijven voor gebruik in een standalone dvd-speler of ander apparaat , moet u echter handleiding van het apparaat om te bepalen welk type DVD die u moet gebruiken raadplegen .
DVD - RAM
< br >

Een derde type beschrijfbare dvd , bekend als DVD - RAM , biedt een aantal voordelen ten opzichte van DVD + RW en DVD-RW discs . DVD - RAM-schijven maken gebruik van een bestandssysteem dat is voorzien van ingebouwde foutcorrectie en laat DVD-branders om gegevens naar de schijf stapsgewijs te schrijven , in tegenstelling tot andere herschrijfbare schijven die je moet branden of wissen allemaal tegelijk . Deze schijven werken goed in digitale camcorders , zodat u om video te bewerken on the fly of opnieuw opnemen segmenten zonder dat u de schijf eerst te wissen . DVD - RAM is niet zo breed ondersteund als de andere twee formaten , echter, dus zorg ervoor dat uw brander en andere apparaten kunnen DVD - RAM-schijven gebruiken voor de aankoop van lege media .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Atom D510 vs Atom 330 
·Format Recovery Programma 
·Pentium D 935 Vs . Pentium D 9…
·SD Memory Card Compatibiliteit…
·Geschiedenis van Magnetic Tape…
·Hoe maak je een Dual Layer DVD…
·Hoe de optische drive vervange…
·10 Soorten Computers 
·CPU Fan Peulvruchten Wanneer M…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe te FTA bestanden uploaden naar een o…
·Wat bepaalt Max RAM in een laptop? 
·How to Set Up Wireless Compaq Presario 2…
·Het bouwen van een computer Powered Radi…
·Hoe maak je een MSI K9A2 Platinum moeder…
·Hoe je het geheugen voor een HP Upgrade …
·Hoe een computer te beschermen tegen Str…
·Hoe kan ik Problemen met het afsluiten v…
·HP Deskjet 5650 Specificaties 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com